Idioma: ca Català (Catalan)
Xocolata a la tassa. Elaborada segons la recepta tradicional Amatller.
Alter cola és la primera cola catalana elaborada artesanalment. Cola...
Fulles fines de xocolata 70% cacau, dins de caixeta metàl•lica decorat...
Xocolata a la tassa. Elaborada segons la recepta tradicional Amatller.
Xocolata a la tassa. Elaborada segons la recepta tradicional...
Xocolata a la tassa. Elaborada segons la recepta tradicional Amatller.
Xocolata a la tassa. Elaborada segons la recepta tradicional Amatller.
Alter cola és la primera cola catalana elaborada artesanalment. Cola artesana baixa en sucre amb pela de llimona, aquests toc de llimona, l'hi dona un gust mediterrani.
Alter cola és la primera cola catalana elaborada...
Alter cola és la primera cola catalana elaborada artesanalment. Cola artesana baixa en...
Alter cola és la primera cola catalana elaborada artesanalment. Cola artesana baixa en sucre amb pela de llimona, aquests toc de llimona, l'hi dona un gust mediterrani.
Fulles fines de xocolata 70% cacau, dins de caixeta metàl•lica decorat amb cartells antics de la Xocolata Amatller i dins embolcallades per un delicat paper pergamí.
Fulles fines de xocolata 70% cacau, dins de caixeta metàl•lica...
Fulles fines de xocolata 70% cacau, dins de caixeta metàl•lica decorat amb cartells...
Fulles fines de xocolata 70% cacau, dins de caixeta metàl•lica decorat amb cartells antics de la Xocolata Amatller i dins embolcallades per un delicat paper pergamí.
Ratafia elaborada segons la fórmula magistral, envellida durant 5 mesos i envasada. La recepta de la ratafia de nous inclou diverses plantes medicinals, espècies en gra i en pols i la típica nou verda collida pels volts de Sant Joan que és quan presenta les condicions i virtuts òptimes. La nou verda, de reconegudes propietats, donarà a la preparació, a més de color, el característic toc amarg.
Ratafia elaborada segons la fórmula magistral, envellida...
Ratafia elaborada segons la fórmula magistral, envellida durant 5 mesos i envasada. La...
Ratafia elaborada segons la fórmula magistral, envellida durant 5 mesos i envasada. La recepta de la ratafia de nous inclou diverses plantes medicinals, espècies en gra i en...
Oli d'oliva verge extra, Oliva 100 % arbequina. Cultiu totalment artesanal. De la zona del Baix Ebre a les afores dAmposta. Montsià.Alta qualitat.
Oli d'oliva verge extra, Oliva 100 % arbequina. Cultiu...
Oli d'oliva verge extra, Oliva 100 % arbequina. Cultiu totalment artesanal. De la zona...
Oli d'oliva verge extra, Oliva 100 % arbequina. Cultiu totalment artesanal. De la zona del Baix Ebre a les afores dAmposta. Montsià.Alta qualitat.
Fuet de pagès, carn magre de porc, espatlla i retall de ventresca. El temps de curació és aproximadament de 21 dies.Cada peça oscilla entre els 180 i 220 gr.Cal conservar en fresc i sec, i la seva durada es fins a 12 mesos data fabricació.
Fuet de pagès, carn magre de porc, espatlla i retall de...
Fuet de pagès, carn magre de porc, espatlla i retall de ventresca. El temps de curació...
Fuet de pagès, carn magre de porc, espatlla i retall de ventresca. El temps de curació és aproximadament de 21 dies.Cada peça oscilla entre els 180 i 220 gr.Cal conservar en...
Aquest formatge és el millor de la família, necessita 6 setmanes de maduració els més petits i fins a 4 mesos els més grans, excellent per la seva cremositat i gust suau, es pot posar en qualsevol fusta, ideal a qualsevol hora del dia.
Aquest formatge és el millor de la família, necessita 6...
Aquest formatge és el millor de la família, necessita 6 setmanes de maduració els més...
Aquest formatge és el millor de la família, necessita 6 setmanes de maduració els més petits i fins a 4 mesos els més grans, excellent per la seva cremositat i gust suau, es pot...
Els productes Esquirol s’elaboren a partir d’una acurada selecció dels millors fruits secs i xocolates,seguint tècniques artesanals preservant, d’aquesta manera,la qualitat d’un producte natural i sense additius. Còctel de garrapinyats i amb xocolata.
Els productes Esquirol s’elaboren a partir d’una acurada...
Els productes Esquirol s’elaboren a partir d’una acurada selecció dels millors fruits...
Els productes Esquirol s’elaboren a partir d’una acurada selecció dels millors fruits secs i xocolates,seguint tècniques artesanals preservant, d’aquesta manera,la qualitat d’un...
Formatge al pebre negre.Aquest formatge té de 15 dies a 3 setmanes i dura 2 mesos, és un formatge amb el gust del pebre suau que et deixa en el paladar. Recomanem treure el pebre per menjar però sempre al gust del consumidor.
Formatge al pebre negre. Aquest formatge té de 15 dies a 3...
Formatge al pebre negre.Aquest formatge té de 15 dies a 3 setmanes i dura 2 mesos, és...
Formatge al pebre negre.Aquest formatge té de 15 dies a 3 setmanes i dura 2 mesos, és un formatge amb el gust del pebre suau que et deixa en el paladar. Recomanem treure el...
Formtage a les fines herbes.Aquest formatge té de 15 dies a 3 setmanes i dura 2 mesos, és un formatge que combina perfectament amb amanides pel seu aroma floral i lleugerament salat .Les herbes són totalment comestibles.
Formtage a les fines herbes. Aquest formatge té de 15 dies a 3...
Formtage a les fines herbes.Aquest formatge té de 15 dies a 3 setmanes i dura 2 mesos,...
Formtage a les fines herbes.Aquest formatge té de 15 dies a 3 setmanes i dura 2 mesos, és un formatge que combina perfectament amb amanides pel seu aroma floral i lleugerament...
LLauna d'amatllons de 8 unitats. Ametllons, ametlles marcona torrades i caramellitzades , recobertes de xocolata blanca i pols de cacau. Es presenten en petita llauna.
LLauna d'amatllons de 8 unitats. Ametllons, ametlles marcona...
LLauna d'amatllons de 8 unitats. Ametllons, ametlles marcona torrades i caramellitzades...
LLauna d'amatllons de 8 unitats. Ametllons, ametlles marcona torrades i caramellitzades , recobertes de xocolata blanca i pols de cacau. Es presenten en petita llauna.
Bull Blanc, fet amb amb carn de cap, carn magre, papada. Tenen un pes aproximat de 650 gr. i es serveixen envasats individualment al buit.
Bull Blanc, fet amb amb carn de cap, carn magre, papada....
Bull Blanc, fet amb amb carn de cap, carn magre, papada. Tenen un pes aproximat de 650...
Bull Blanc, fet amb amb carn de cap, carn magre, papada. Tenen un pes aproximat de 650 gr. i es serveixen envasats individualment al buit.