Categories

Llista de desitjos

Els més venuts

Tots els més venuts

Nous productes

Totes les novetats

Butlletí de notícies (newsletter)

Enviaments

 

Ports

Els ports no estan inclosos en el preu dels productes. El preus varien segons lloc d’entrega. Quan facis la compra veuràs el càlcul del transport en el carret, sempre us informarem del cost del transport.

Aproximadament el cost segueix aquesta taula:

 

 

Catalunya

Resta península

Internacional UE

Fins a 30 €

0 €

3 €

30 €

de 30 € a 100 €

0 €

0 €

26 €

De  100 a 200 €

0 €

0 €

23 €

Mes de 200 €

0 €

0 €

20 €

 

 

Es cas de compres altres llocs, us indicarem el preu del transport, en el moment de la comanda o via correu electrònic, un cop feta la comanda, no feu el pagament fins rebre aquests correu.


Lliurament
El termini de lliurament és de màxim una setmana un cop feta la comanda i pagada Utilitzem empresa de paqueteria. Si hi ha alguna preferència cal indicar-ho al fer la comanda, i cal posar nom i telèfon de contacte, de la persona que ho ha de rebre. En el cas de no poder servir en el temps indicat, ens posaríem en contacte i us indicaríem el problema per buscar alternatives. Tanmateix si la disponibilitat d’algun article es veies esgotada, degut a que les seves elaboracions son de producció limitada, us trucarem per a buscar alternatives, substitució per un producte similar, o esperar el nou termini d’enviament.

Cal revisar molt be la mercaderia en el moment de rebre la comanda, si veieu que el paquet es defectuós, cal notificar al transportista i fer-ho constar en l’albara de recepció, en cas que estigui tot malmès, no accepteu la mercaderia i el propi transportista s’ho emportarà.