Categories

Llista de desitjos

Els més venuts

Tots els més venuts

Nous productes

Totes les novetats

Butlletí de notícies (newsletter)

Devolucions

 

Dret de revocació:

L’Art. 44 de la llei 7/1996, de 15 de gener, del comerç minorista, diu que el client te dret de revocació de la comanda en un termini màxim de 7 dies des de la recepció, sempre prèvia comunicació a nosaltres.

Defecte del producte o error d’enviament.

En cas que algun dels productes no arribes en perfecte estat, o hi ha un error en enviament, us el reposarem pel mateix en perfecte estat, una vegada haguem verificat el mal estat del primer, prèvia sol·licitud per part vostre en un termini màxim de 7 dies desprès de rebre la comanda. El mateix sistema s’utilitzaria si per error us enviem un article diferent al que vosaltres heu adquirit, es reposarà sempre i quan l’article no hagi tingut cap tipus de manipulació, prèvia comunicació.

 Com cal fer la devolució:

Ens heu de comunicar via telèfon o via correu electrònic el problema, que es el que ha estat defectuós i voleu retornar.

Un cop estiguem informats, us enviarem mail amb les instruccions de com fer la devolució, que cal posar, i us el passarem a recollir.

Per qualsevol altre possible incidència o reclamació, poseu-vos en contacte amb nosaltres, telèfon +34 630957076, o en el mail info@productescatalans.cat. Sempre intentarem trobar una bona solució.