Categories

Llista de desitjos

Nous productes

Totes les novetats

Butlletí de notícies (newsletter)

Fruits secs Hi ha 2 productes.

Els fruits secs són aliments molt energètics, rics en greix, proteïnes i oligoelements. Segons el tipus de fruita seca, també poden aportar bones quantitats de vitamines o àcids grassos omega 3.

La fruita seca és molt rica en alguns elements beneficiosos per a la salut. Presentem diferents formats, naturals, ensucrats, caramel·litzats, i amb xocolates.

 • Nou!
  3 bosses ametlles + 3 boses avellanes - Rosset
  Disponible
  3 bosses ametlles + 3 boses avellanes 6x250 gr- Rosset

  3 bosses ametlles torrades varietat Marcona i 3 bosses avellanes Negreta torrades. format 250 gr - total 6x250 gr L’avellana Negreta és una varietat autòctona de el Camp de Tarragona i és una de les de millor qualitat organolèptica. Les Avellanes són els fruits per excel·lència d'aquestes terres.

  3 bosses ametlles torrades varietat Marcona i 3 bosses...

  3 bosses ametlles torrades varietat Marcona i 3 bosses avellanes Negreta torrades....

  3 bosses ametlles torrades varietat Marcona i 3 bosses avellanes Negreta torrades. format 250 gr - total 6x250 gr L’avellana Negreta és una varietat autòctona de el Camp de...

  37,40 €

  Afegir al carret Veure
 • Nou!
  Bossa ametlles closca + bossa avellanes closca 2x1 kg- Rosset
  Disponible
  Bossa ametlles closca + bossa avellanes closca 2x1 kg- Rosset

  bossa ametlles closca Marcona mes bossa avellanes Negreta closca format 1 Kgr - total 2 x 1Kg L’avellana Negreta és una varietat autòctona de el Camp de Tarragona i és una de les de millor qualitat organolèptica. Les Avellanes són els fruits per excel·lència d'aquestes terres.

  bossa ametlles closca Marcona mes bossa avellanes Negreta...

  bossa ametlles closca Marcona mes bossa avellanes Negreta closca format 1 Kgr - total 2...

  bossa ametlles closca Marcona mes bossa avellanes Negreta closca format 1 Kgr - total 2 x 1Kg L’avellana Negreta és una varietat autòctona de el Camp de Tarragona i és una de...

  19,80 €

  Afegir al carret Veure