Categories

Llista de desitjos

Els més venuts

Tots els més venuts

Nous productes

Totes les novetats

Butlletí de notícies (newsletter)

Condicions d’ús - Informem

 

1 -Preus
Tots els preus indicats a cada producte inclouen l’IVA. En la factura es desglossarà.

2 -Embalatge
La comanda es fa arribar correctament embalada en caixes de cartró, de diferent mida, segons pes i quantitat d’articles, tenim especial embalatge pels productes que ho necessitin. En cas de ser regal, consulteu el nostre apartat regals personalitzats i ens ho feu saber en el moment de fer la comanda.

3 -Dubtes
Per qualsevol dubte que tingueu, podeu enviar un mail amb la consulta a info@productescatalans.cat o bé al telèfon 687 810 527.

4- Condicions d'Accés i Ús

Hi ha accés gratuït a la informació continguda a productescatalans.cat. Les condicions d’accés al Portal estan supeditades a les disposicions legals vigents a cada moment així com als principis de bona fe i ús lícit per part de l’usuari, prohibint-se expressa i taxativament qualsevol tipus d’actuació que pogués anar en detriment o perjudici del Portal o de tercers.

5- Contingut i compromís de l’usuari

L’usuari es compromet a fer un ús lícit, diligent, honrat i correcte de la informació o contingut de la plana web productescatalans.cat o altra informació que obtingui a traves d’ella i tot això sota els principis de la bona fe i amb respecte en tot moment a la legalitat vigent. L’usuari haurà d’abstenir-se d’obtenir, salvo per a ús personal, de qualsevol informació que sigui del portal (entengui’s per informació qualsevol missatge, arxiu, fotografies, dibuixos, programari i en general qualsevol classe o tipus d’arxiu informàtic, gràfic etc..).
L’usuari adquireix també el compromís de no provocar ni maliciosa ni intencionadament danys o perjudicis que puguin menyscabar, alterar el propi Portal El compromís adquirit s’ha de regir sobre la utilització continguts de conformitat amb el disposat en la llei, no copiar, reproduir, distribuir, cedir, transformar o modificar els continguts sense previ consentiment i per escrit de l’empresa del propi portal.