Idioma: ca Català (Catalan)
Els embotits catalans, artesans, s’elaboren amb la carn fresca de porc que es transforma a partir de diferents processos de condimentació, maduració, assecat, cuinat, etc. Aquests processos fan variar les característiques de la carn inicial i en potencien l’aroma, el gust, la textura i el color. Seguint receptes d’elaboració tradicionals.
Típic embotit català, xoriç, llonganissa, fuet, bull blanc i... Més
Llonganissa de pagès elaborada a Can Blanch -Vilalonga de Ter.Els seus ingredients son pernil i espatlla de porc, sal i pebre. Boníssima. Sense gluten.Perfecte tant per esmorzar com per sopar, amb una bona torrada.
Llonganissa de pagès elaborada a Can Blanch -Vilalonga de Ter....
Llonganissa de pagès elaborada a Can Blanch -Vilalonga de Ter.Els seus ingredients son...
Llonganissa de pagès elaborada a Can Blanch -Vilalonga de Ter.Els seus ingredients son pernil i espatlla de porc, sal i pebre. Boníssima. Sense gluten.Perfecte tant per esmorzar...
Llonganissa de pagès amb més pebre, elaborada a Can Blanch -Vilallonga de Ter.Boníssima, al punt de pebre, els seus ingredients son pernil i espatlla de porc, sal i pebre.Sense gluten.Perfecte tant per esmorzar com per sopar, amb una bona torrada.
Llonganissa de pagès amb més pebre, elaborada a Can Blanch...
Llonganissa de pagès amb més pebre, elaborada a Can Blanch -Vilallonga de...
Llonganissa de pagès amb més pebre, elaborada a Can Blanch -Vilallonga de Ter.Boníssima, al punt de pebre, els seus ingredients son pernil i espatlla de porc, sal i pebre.Sense...
4 bulls a escollir entre blanc, negre i de fetge. 600gr cada un Sense gluten.L'opció escollida ens la dieu a l'apartat comentaris al fer la comanda.
4 bulls a escollir entre blanc, negre i de fetge. 600gr cada...
4 bulls a escollir entre blanc, negre i de fetge. 600gr cada un Sense gluten.L'opció...
4 bulls a escollir entre blanc, negre i de fetge. 600gr cada un Sense gluten.L'opció escollida ens la dieu a l'apartat comentaris al fer la comanda.
4 llonganisses 4 x 420 gr La característica principal dels embotits elaborats a CAL XEC de Camprodon és la utilització només de sal i pebre com a condiments bàsics. La barreja sàvia de les diverses carns de porc, l’ús assenyat de les espècies esmentades i l’art de curar-los, els donen el seu sabor característic.
4 llonganisses 4 x 420 gr La característica principal dels...
4 llonganisses 4 x 420 gr La característica principal dels embotits elaborats a CAL XEC...
4 llonganisses 4 x 420 gr La característica principal dels embotits elaborats a CAL XEC de Camprodon és la utilització només de sal i pebre com a condiments bàsics. La barreja...
Llonganissa, carn magre de porc, espatlla, pernil i retall de ventresca, sal i espècies. El temps de curació aproximat és de 2 mesos. La peça curta per vendre sencera oscil·la entre els 300 i 350 gr, cal conservar en lloc fresc i sec, i caduca als 12 mesos de la data de fabricació. Productor: Embotits i pates Costabona
Llonganissa, carn magre de porc, espatlla, pernil i retall de...
Llonganissa, carn magre de porc, espatlla, pernil i retall de ventresca, sal i...
Llonganissa, carn magre de porc, espatlla, pernil i retall de ventresca, sal i espècies. El temps de curació aproximat és de 2 mesos. La peça curta per vendre sencera oscil·la...
Canya de llom condimentada amb sal i pebre. Embotida amb tripa de fibres animals. Posat a assecar a l'aire de 40 a 50 dies. Pes 1 kg. La característica principal dels embotits elaborats a CAL XEC de Camprodon és la utilització només de sal i pebre com a condiments bàsics.
Canya de llom condimentada amb sal i pebre. Embotida amb tripa...
Canya de llom condimentada amb sal i pebre. Embotida amb tripa de fibres animals. Posat...
Canya de llom condimentada amb sal i pebre. Embotida amb tripa de fibres animals. Posat a assecar a l'aire de 40 a 50 dies. Pes 1 kg. La característica principal dels embotits...
Bulls, cuits i curats en ple Pirineu i seguint la mateixa recepta de sempre. Tradició i sabor a la seva taula. Textura i sabor característic de muntanya.Les peces de Bull Blanc tenen un pes aproximat de 400 gr. Les peces de Bull negre tenen un pes aproximat de 450 gr, llonganissa de 400 gr, i el fuet sobre 200 gr. Productor: Embotits i patés Costabona
Bulls, cuits i curats en ple Pirineu i seguint la mateixa...
Bulls, cuits i curats en ple Pirineu i seguint la mateixa recepta de sempre. Tradició i...
Bulls, cuits i curats en ple Pirineu i seguint la mateixa recepta de sempre. Tradició i sabor a la seva taula. Textura i sabor característic de muntanya.Les peces de Bull Blanc...
Tres llaunes de paté de : ànec, muntanya i mousse trufat, d'un pes aproximat de 0,135 gr. cada una i pot de vidre de foie mi cuit, de pes 100 gr. Textura i sabor característic de muntanya. Fet a 1.180 metres d'altura, a Molló. Productor: Embotits i patés Costabona
Tres llaunes de paté de : ànec, muntanya i mousse trufat, d'un...
Tres llaunes de paté de : ànec, muntanya i mousse trufat, d'un pes aproximat de 0,135...
Tres llaunes de paté de : ànec, muntanya i mousse trufat, d'un pes aproximat de 0,135 gr. cada una i pot de vidre de foie mi cuit, de pes 100 gr. Textura i sabor característic...
1 fuet de 250 gr - amb menys o mes pebre 1 xoriç de 250 gr - amb menys o mes pebre 1 llonganissa de 400 gr - amb menys o mes pebre 1 bull, a escollir entre blanc, negre i de fetge de 600 gr 1 sobrassada de 300 gr Pesos son aproximats Les opcions ens ho dieu a l'apartat comentaris. Sense gluten.
1 fuet de 250 gr - amb menys o mes pebre 1 xoriç de 250 gr...
1 fuet de 250 gr - amb menys o mes pebre 1 xoriç de 250 gr - amb menys o mes pebre 1...
1 fuet de 250 gr - amb menys o mes pebre 1 xoriç de 250 gr - amb menys o mes pebre 1 llonganissa de 400 gr - amb menys o mes pebre 1 bull, a escollir entre blanc, negre i de...
1 fuet de 250 gr - amb menys o mes pebre 1 xoriç de 250 gr - amb menys o mes pebre 1 llonganissa de 400 gr - amb menys o mes pebre 2 bulls, a escollir entre blanc, negre i de fetge de 600 gr Pesos son aproximats Les opcions ens ho dieu a l'apartat comentaris. Sense gluten.
1 fuet de 250 gr - amb menys o mes pebre 1 xoriç de 250 gr...
1 fuet de 250 gr - amb menys o mes pebre 1 xoriç de 250 gr - amb menys o mes pebre 1...
1 fuet de 250 gr - amb menys o mes pebre 1 xoriç de 250 gr - amb menys o mes pebre 1 llonganissa de 400 gr - amb menys o mes pebre 2 bulls, a escollir entre blanc, negre i...
Productes de gran qualitat, elaborats de manera tradicional i amb la garantia de treballar amb carns de proximitat dels ramaders de la comarca d'Osona. Lot de (pesos aproximats) 1 llonganissa 500 gr 1 fuet 300gr 1 botifarra d'ou de 400 gr 1 bull (blanc o negre) - 600 gr - especificar al fer la comanda
Productes de gran qualitat, elaborats de manera tradicional i...
Productes de gran qualitat, elaborats de manera tradicional i amb la garantia de...
Productes de gran qualitat, elaborats de manera tradicional i amb la garantia de treballar amb carns de proximitat dels ramaders de la comarca d'Osona. Lot de (pesos...
Productes de gran qualitat, elaborats de manera tradicional i amb la garantia de treballar amb carns de proximitat dels ramaders de la comarca d'Osona. Lot de (pesos aproximats) 1 llonganissa 500 gr 1 fuet 300gr 1 somalla - 280 gr 1 catalana - 350 gr 1 bull (blanc o negre) - 600 gr - especificar al fer la comanda
Productes de gran qualitat, elaborats de manera tradicional i...
Productes de gran qualitat, elaborats de manera tradicional i amb la garantia de...
Productes de gran qualitat, elaborats de manera tradicional i amb la garantia de treballar amb carns de proximitat dels ramaders de la comarca d'Osona. Lot de (pesos...
2 fuet de 250 gr - amb menys o mes pebre 1 llonganissa de 400 gr - amb menys o mes pebre 1 bull, a escollir entre blanc, negre i de fetge de 600 gr 1 sobrassada de 300 gr Pesos son aproximats Les opcions ens ho dieu a l'apartat comentaris. Sense gluten.
2 fuet de 250 gr - amb menys o mes pebre 1 llonganissa de...
2 fuet de 250 gr - amb menys o mes pebre 1 llonganissa de 400 gr - amb menys o mes...
2 fuet de 250 gr - amb menys o mes pebre 1 llonganissa de 400 gr - amb menys o mes pebre 1 bull, a escollir entre blanc, negre i de fetge de 600 gr 1 sobrassada de 300 gr...
2 fuets de 250 gr cada un 2 xoriç de 250 gr cada un 1 bull blanc de 600 gr 1 sobrassada de 300 gr Sense gluten.Perfecte tant per esmorzar com per sopar , amb una bona torrada.
2 fuets de 250 gr cada un 2 xoriç de 250 gr cada un 1 bull...
2 fuets de 250 gr cada un 2 xoriç de 250 gr cada un 1 bull blanc de 600 gr 1 sobrassada...
2 fuets de 250 gr cada un 2 xoriç de 250 gr cada un 1 bull blanc de 600 gr 1 sobrassada de 300 gr Sense gluten.Perfecte tant per esmorzar com per sopar , amb una bona torrada.
Lot que inclòu 2 fuets de 250g c/u, 2 xoriços de 250g c/u i 2 llonganisses de 400g, pesos aproximats. Possibilitat d'escollir amb més o menys pebre, especificar a l'apartat de comentaris. Sense gluten. Perfecte tant per esmorzar com per sopar , amb una bona torrada.
Lot que inclòu 2 fuets de 250g c/u, 2 xoriços de 250g c/u i 2...
Lot que inclòu 2 fuets de 250g c/u, 2 xoriços de 250g c/u i 2 llonganisses de 400g,...
Lot que inclòu 2 fuets de 250g c/u, 2 xoriços de 250g c/u i 2 llonganisses de 400g, pesos aproximats. Possibilitat d'escollir amb més o menys pebre, especificar a l'apartat de...
Can Cerilles, Manlleu, productors, alta qualitat. Pesos aproximats, bulls de 650 gr, botifarres cuita sobre 400 i la negre i d'ou sobre 300 gr.
Can Cerilles, Manlleu, productors, alta qualitat. Pesos...
Can Cerilles, Manlleu, productors, alta qualitat. Pesos aproximats, bulls de 650 gr,...
Can Cerilles, Manlleu, productors, alta qualitat. Pesos aproximats, bulls de 650 gr, botifarres cuita sobre 400 i la negre i d'ou sobre 300 gr.
Can Cerilles, Manlleu, productors, alta qualitat. Pesos aproximats, bulls de 650 gr, botifarres, fuet i somalla sobre 260 gr, i llonganissa sobre 380 gr.
Can Cerilles, Manlleu, productors, alta qualitat. Pesos...
Can Cerilles, Manlleu, productors, alta qualitat. Pesos aproximats, bulls de 650 gr,...
Can Cerilles, Manlleu, productors, alta qualitat. Pesos aproximats, bulls de 650 gr, botifarres, fuet i somalla sobre 260 gr, i llonganissa sobre 380 gr.
Can Cerilles, Manlleu, productors, alta qualitat. Pesos aproximats, bulls de 650 gr, somalla sobre 260 gr, i llonganissa sobre 380 gr.
Can Cerilles, Manlleu, productors, alta qualitat. Pesos...
Can Cerilles, Manlleu, productors, alta qualitat. Pesos aproximats, bulls de 650 gr,...
Can Cerilles, Manlleu, productors, alta qualitat. Pesos aproximats, bulls de 650 gr, somalla sobre 260 gr, i llonganissa sobre 380 gr.
Can Cerilles, Manlleu, productors, alta qualitat. Pesos aproximats, fuet 250, xoriç 280, somalla sobre 260 gr, i llonganissa sobre 380 gr.
Can Cerilles, Manlleu, productors, alta qualitat. Pesos...
Can Cerilles, Manlleu, productors, alta qualitat. Pesos aproximats, fuet 250, xoriç...
Can Cerilles, Manlleu, productors, alta qualitat. Pesos aproximats, fuet 250, xoriç 280, somalla sobre 260 gr, i llonganissa sobre 380 gr.
Lot embotits i formatges per 64€ (+IVA)Formatge d'ovella 450 grFormatge de cabra tipus garrotxa 500 grSomalla 280 grLlonganissa 400 grSobrassada 350 grFuet de pagès de 220 grBull blanc 500 grBull negre 500 grCatalana 350 grXoriç extra 225 grPresentat amb caixa de regal
Lot embotits i formatges per 64€ (+IVA) Formatge d'ovella 450...
Lot embotits i formatges per 64€ (+IVA)Formatge d'ovella 450 grFormatge de cabra tipus...
Lot embotits i formatges per 64€ (+IVA)Formatge d'ovella 450 grFormatge de cabra tipus garrotxa 500 grSomalla 280 grLlonganissa 400 grSobrassada 350 grFuet de pagès de 220...
1 fuet (210 gr), 1 xoriç (210 gr), 1 bull blanc (690gr), 1 bull negre (690 gr) La característica principal dels embotits elaborats a CAL XEC de Camprodon és la utilització només de sal i pebre com a condiments bàsics. La barreja sàvia de les diverses carns de porc, l’ús assenyat de les espècies esmentades i l’art de curar-los, els donen el seu sabor característic.
1 fuet (210 gr), 1 xoriç (210 gr), 1 bull blanc (690gr), 1...
1 fuet (210 gr), 1 xoriç (210 gr), 1 bull blanc (690gr), 1 bull negre (690 gr) La...
1 fuet (210 gr), 1 xoriç (210 gr), 1 bull blanc (690gr), 1 bull negre (690 gr) La característica principal dels embotits elaborats a CAL XEC de Camprodon és la utilització només...
1 llonganissa (420 gr), 1 bull blanc (690gr), 1 bull negre (690gr),1 tall de cansalada (300 gr) La característica principal dels embotits elaborats a CAL XEC de Camprodon és la utilització només de sal i pebre com a condiments bàsics. La barreja sàvia de les diverses carns de porc, l’ús assenyat de les espècies esmentades i l’art de curar-los, els donen el seu sabor característic.
1 llonganissa (420 gr), 1 bull blanc (690gr), 1 bull negre...
1 llonganissa (420 gr), 1 bull blanc (690gr), 1 bull negre (690gr),1 tall de cansalada...
1 llonganissa (420 gr), 1 bull blanc (690gr), 1 bull negre (690gr),1 tall de cansalada (300 gr) La característica principal dels embotits elaborats a CAL XEC de Camprodon és la...
1 llonganissa (420 gr) 1 bull blanc (690gr) 1 pernil de baiona (650gr) La característica principal dels embotits elaborats a CAL XEC de Camprodon és la utilització només de sal i pebre com a condiments bàsics. La barreja sàvia de les diverses carns de porc, l’ús assenyat de les espècies esmentades i l’art de curar-los, els donen el seu sabor característic.
1 llonganissa (420 gr) 1 bull blanc (690gr) 1 pernil de baiona...
1 llonganissa (420 gr) 1 bull blanc (690gr) 1 pernil de baiona (650gr) La...
1 llonganissa (420 gr) 1 bull blanc (690gr) 1 pernil de baiona (650gr) La característica principal dels embotits elaborats a CAL XEC de Camprodon és la utilització només de sal...
1 llonganissa (420 gr) 1 bull blanc (690gr) 1 xoriç (210gr) , 1 botifarra blanca (400gr) La característica principal dels embotits elaborats a CAL XEC de Camprodon és la utilització només de sal i pebre com a condiments bàsics. La barreja sàvia de les diverses carns de porc, l’ús assenyat de les espècies esmentades i l’art de curar-los, els donen el seu sabor característic.
1 llonganissa (420 gr) 1 bull blanc (690gr) 1 xoriç (210gr) ,...
1 llonganissa (420 gr) 1 bull blanc (690gr) 1 xoriç (210gr) , 1 botifarra blanca...
1 llonganissa (420 gr) 1 bull blanc (690gr) 1 xoriç (210gr) , 1 botifarra blanca (400gr) La característica principal dels embotits elaborats a CAL XEC de Camprodon és la...
1 llonganissa (420 gr) 1 xoriç (210gr) , 3 botifarres, blanca, negre i ou (400gr) La característica principal dels embotits elaborats a CAL XEC de Camprodon és la utilització només de sal i pebre com a condiments bàsics. La barreja sàvia de les diverses carns de porc, l’ús assenyat de les espècies esmentades i l’art de curar-los, els donen el seu sabor característic.
1 llonganissa (420 gr) 1 xoriç (210gr) , 3 botifarres, blanca,...
1 llonganissa (420 gr) 1 xoriç (210gr) , 3 botifarres, blanca, negre i ou (400gr) La...
1 llonganissa (420 gr) 1 xoriç (210gr) , 3 botifarres, blanca, negre i ou (400gr) La característica principal dels embotits elaborats a CAL XEC de Camprodon és la utilització...
Cuits i curats en ple Pirineu i seguint La mateixa recepta de sempre. Tradició i sabor a la seva taula. Llonganissa amb pes aproximat de 400 gr, el fuet sobre 200 gr, el xoriç sobre 210 gr, la bufa de fetge sobre 420 gr, i tres llaunes de paté de : ànec, muntanya i mousse trufat, d'un pes aproximat de 0,135 gr. cada una. Productor: Embotits i patés Costabona
Cuits i curats en ple Pirineu i seguint La mateixa recepta de...
Cuits i curats en ple Pirineu i seguint La mateixa recepta de sempre. Tradició i sabor...
Cuits i curats en ple Pirineu i seguint La mateixa recepta de sempre. Tradició i sabor a la seva taula. Llonganissa amb pes aproximat de 400 gr, el fuet sobre 200 gr, el xoriç...
Cuits i curats en ple Pirineu i seguint la mateixa recepta de sempre. Tradició i sabor a la seva taula. Les peces de Bull Blanc tenen un pes aprox. de 400 gr, les de Bull negre de 450 gr, la botifarra negre amb pes sobre de 230 gr, la blanca sobre 220 gr, la d’ou 210 gr i la del perol de 260 gr. La colar tant la blanca com la negre sobre els 380 gr. Productor: Embotits i patés Costabona
Cuits i curats en ple Pirineu i seguint la mateixa recepta de...
Cuits i curats en ple Pirineu i seguint la mateixa recepta de sempre. Tradició i sabor...
Cuits i curats en ple Pirineu i seguint la mateixa recepta de sempre. Tradició i sabor a la seva taula. Les peces de Bull Blanc tenen un pes aprox. de 400 gr, les de Bull negre...
Cuits i curats en ple Pirineu i seguint la mateixa recepta de sempre. Tradició i sabor a la seva taula. Bull Blanc amb pes aprox. de 400 gr, les de Bull negre i fetge sobre 450 gr, tall de panxeta, salada i curada, d'un pes aproximat de 480 gr, una botifarra del perol sobre 260 gr més tres llaunes de paté de: ànec, muntanya i mousse trufat, de 135 gr. Productor: Embotits i patés Costabona
Cuits i curats en ple Pirineu i seguint la mateixa recepta de...
Cuits i curats en ple Pirineu i seguint la mateixa recepta de sempre. Tradició i sabor...
Cuits i curats en ple Pirineu i seguint la mateixa recepta de sempre. Tradició i sabor a la seva taula. Bull Blanc amb pes aprox. de 400 gr, les de Bull negre i fetge sobre 450...
Cuits i curats en ple Pirineu i seguint la mateixa recepta de sempre. Tradició i sabor a la seva taula. Les peces de Bull pagès amb 420 gr, xoriç sobre els 210 gr, llonganissa de 400 gr, la botifarra negre, envasada al buit d'un pes aproximat de 230 gr, la blanca sobre 220 gr, la del perol sobre 260 gr, i el tall de senglar sobre els 500 gr. Productor: Embutidos y pates Costabona
Cuits i curats en ple Pirineu i seguint la mateixa recepta de...
Cuits i curats en ple Pirineu i seguint la mateixa recepta de sempre. Tradició i sabor...
Cuits i curats en ple Pirineu i seguint la mateixa recepta de sempre. Tradició i sabor a la seva taula. Les peces de Bull pagès amb 420 gr, xoriç sobre els 210 gr, llonganissa...
Cuits i curats en ple Pirineu i seguint La mateixa recepta de sempre. Tradició i sabor a la seva taula. Llonganissa amb pes aproximat de 400 gr, el fuet sobre 200 gr, la botifarra negre, peça envasada al buit d'un pes aproximat de 0,230 gr, la blanca sobre 220 gr, la d’ou sobre 210 gr i la del perol sobre 260 gr. Productor: Embotits i patés Costabona
Cuits i curats en ple Pirineu i seguint La mateixa recepta de...
Cuits i curats en ple Pirineu i seguint La mateixa recepta de sempre. Tradició i sabor...
Cuits i curats en ple Pirineu i seguint La mateixa recepta de sempre. Tradició i sabor a la seva taula. Llonganissa amb pes aproximat de 400 gr, el fuet sobre 200 gr, la...