Idioma: ca Català (Catalan)
Els embotits catalans, artesans, s’elaboren amb la carn fresca de porc que es transforma a partir de diferents processos de condimentació, maduració, assecat, cuinat, etc. Aquests processos fan variar les característiques de la carn inicial i en potencien l’aroma, el gust, la textura i el color. Seguint receptes d’elaboració tradicionals.
Típic embotit català, xoriç, llonganissa, fuet, bull blanc i... Més
Feta de diferents parts del porc cuites en caldera i embotides de forma que el seu consum.
Feta de diferents parts del porc cuites en caldera i embotides...
Feta de diferents parts del porc cuites en caldera i embotides de forma que el seu consum.
Feta de diferents parts del porc cuites en caldera i embotides de forma que el seu consum.
Les dues peces amb pes aproximat de 200-240 grs. Textura i sabor característic de muntanya. Curat a 1.180 metres d’altura, a Molló., Carn magre de porc, espatlla, pernil i retall de ventresca, sal i espècies. Productor: Embotits i pates Costabona
Les dues peces amb pes aproximat de 200-240 grs. Textura i...
Les dues peces amb pes aproximat de 200-240 grs. Textura i sabor característic de...
Les dues peces amb pes aproximat de 200-240 grs. Textura i sabor característic de muntanya. Curat a 1.180 metres d’altura, a Molló., Carn magre de porc, espatlla, pernil i...
Feta de diferents parts del porc cuites en caldera i embotides de forma que el seu consum.
Feta de diferents parts del porc cuites en caldera i embotides...
Feta de diferents parts del porc cuites en caldera i embotides de forma que el seu consum.
Feta de diferents parts del porc cuites en caldera i embotides de forma que el seu consum.
Feta de diferents parts del porc cuites en caldera i embotides de forma que el seu consum.
Feta de diferents parts del porc cuites en caldera i embotides...
Feta de diferents parts del porc cuites en caldera i embotides de forma que el seu consum.
Feta de diferents parts del porc cuites en caldera i embotides de forma que el seu consum.
Elaborat amb les millors carns i embotida en una tripa una mica fina amb temps de curació d'uns 15 dies. Ideal per berenar i a qualsevol hora.
Elaborat amb les millors carns i embotida en una tripa una...
Elaborat amb les millors carns i embotida en una tripa una mica fina amb temps de...
Elaborat amb les millors carns i embotida en una tripa una mica fina amb temps de curació d'uns 15 dies. Ideal per berenar i a qualsevol hora.
Llonganissa es el producte més representatiu de tots els derivats del porc. Elaborat amb les millors carns i embotida. El temps de curació és d’uns dos mesos. És ideal per acompanyar amb pa amb tomàquet, coca o per picar.
Llonganissa es el producte més representatiu de tots els...
Llonganissa es el producte més representatiu de tots els derivats del porc. Elaborat...
Llonganissa es el producte més representatiu de tots els derivats del porc. Elaborat amb les millors carns i embotida. El temps de curació és d’uns dos mesos. És ideal per...
Llonganissa de pagès elaborada a Can Blanch -Vilalonga de Ter.Els seus ingredients son pernil i espatlla de porc, sal i pebre. Boníssima. Sense gluten.Perfecte tant per esmorzar com per sopar, amb una bona torrada.
Llonganissa de pagès elaborada a Can Blanch -Vilalonga de Ter....
Llonganissa de pagès elaborada a Can Blanch -Vilalonga de Ter.Els seus ingredients son...
Llonganissa de pagès elaborada a Can Blanch -Vilalonga de Ter.Els seus ingredients son pernil i espatlla de porc, sal i pebre. Boníssima. Sense gluten.Perfecte tant per esmorzar...
Llonganissa, carn magre de porc, espatlla, pernil i retall de ventresca, sal i espècies. El temps de curació aproximat és de 2 mesos. La peça curta per vendre sencera oscil·la entre els 300 i 350 gr, cal conservar en lloc fresc i sec, i caduca als 12 mesos de la data de fabricació. Productor: Embotits i pates Costabona
Llonganissa, carn magre de porc, espatlla, pernil i retall de...
Llonganissa, carn magre de porc, espatlla, pernil i retall de ventresca, sal i...
Llonganissa, carn magre de porc, espatlla, pernil i retall de ventresca, sal i espècies. El temps de curació aproximat és de 2 mesos. La peça curta per vendre sencera oscil·la...
Llonganissa de pagès amb més pebre, elaborada a Can Blanch -Vilallonga de Ter.Boníssima, al punt de pebre, els seus ingredients son pernil i espatlla de porc, sal i pebre.Sense gluten.Perfecte tant per esmorzar com per sopar, amb una bona torrada.
Llonganissa de pagès amb més pebre, elaborada a Can Blanch...
Llonganissa de pagès amb més pebre, elaborada a Can Blanch -Vilallonga de...
Llonganissa de pagès amb més pebre, elaborada a Can Blanch -Vilallonga de Ter.Boníssima, al punt de pebre, els seus ingredients son pernil i espatlla de porc, sal i pebre.Sense...
És un producte curat derivat directament de l’assecatge de la botifarra crua, es caracteritza per ser la més tendra de tots els embotits curats.
És un producte curat derivat directament de l’assecatge de la...
És un producte curat derivat directament de l’assecatge de la botifarra crua, es...
És un producte curat derivat directament de l’assecatge de la botifarra crua, es caracteritza per ser la més tendra de tots els embotits curats.
4 bulls a escollir entre blanc, negre i de fetge. 600gr cada un Sense gluten.L'opció escollida ens la dieu a l'apartat comentaris al fer la comanda.
4 bulls a escollir entre blanc, negre i de fetge. 600gr cada...
4 bulls a escollir entre blanc, negre i de fetge. 600gr cada un Sense gluten.L'opció...
4 bulls a escollir entre blanc, negre i de fetge. 600gr cada un Sense gluten.L'opció escollida ens la dieu a l'apartat comentaris al fer la comanda.
4 llonganisses 4 x 420 gr La característica principal dels embotits elaborats a CAL XEC de Camprodon és la utilització només de sal i pebre com a condiments bàsics. La barreja sàvia de les diverses carns de porc, l’ús assenyat de les espècies esmentades i l’art de curar-los, els donen el seu sabor característic.
4 llonganisses 4 x 420 gr La característica principal dels...
4 llonganisses 4 x 420 gr La característica principal dels embotits elaborats a CAL XEC...
4 llonganisses 4 x 420 gr La característica principal dels embotits elaborats a CAL XEC de Camprodon és la utilització només de sal i pebre com a condiments bàsics. La barreja...
Feta de diferents parts del porc cuites en caldera i embotides de forma que el seu consum.
Feta de diferents parts del porc cuites en caldera i embotides...
Feta de diferents parts del porc cuites en caldera i embotides de forma que el seu consum.
Feta de diferents parts del porc cuites en caldera i embotides de forma que el seu consum.
Feta de diferents parts del porc cuites en caldera i embotides de forma que el seu consum.
Feta de diferents parts del porc cuites en caldera i embotides...
Feta de diferents parts del porc cuites en caldera i embotides de forma que el seu consum.
Feta de diferents parts del porc cuites en caldera i embotides de forma que el seu consum.
Feta de diferents parts del porc cuites en caldera i embotides de forma que el seu consum, la negre s'afegeix sang.
Feta de diferents parts del porc cuites en caldera i embotides...
Feta de diferents parts del porc cuites en caldera i embotides de forma que el seu...
Feta de diferents parts del porc cuites en caldera i embotides de forma que el seu consum, la negre s'afegeix sang.
Canya de llom condimentada amb sal i pebre. Embotida amb tripa de fibres animals. Posat a assecar a l'aire de 40 a 50 dies. Pes 1 kg. La característica principal dels embotits elaborats a CAL XEC de Camprodon és la utilització només de sal i pebre com a condiments bàsics.
Canya de llom condimentada amb sal i pebre. Embotida amb tripa...
Canya de llom condimentada amb sal i pebre. Embotida amb tripa de fibres animals. Posat...
Canya de llom condimentada amb sal i pebre. Embotida amb tripa de fibres animals. Posat a assecar a l'aire de 40 a 50 dies. Pes 1 kg. La característica principal dels embotits...
Bulls, cuits i curats en ple Pirineu i seguint la mateixa recepta de sempre. Tradició i sabor a la seva taula. Textura i sabor característic de muntanya.Les peces tenen un pes aproximat de 400 gr. cada una. Productor: Embotits i patés Costabona
Bulls, cuits i curats en ple Pirineu i seguint la mateixa...
Bulls, cuits i curats en ple Pirineu i seguint la mateixa recepta de sempre. Tradició i...
Bulls, cuits i curats en ple Pirineu i seguint la mateixa recepta de sempre. Tradició i sabor a la seva taula. Textura i sabor característic de muntanya.Les peces tenen un pes...
Bulls, cuits i curats en ple Pirineu i seguint la mateixa recepta de sempre. Tradició i sabor a la seva taula. Textura i sabor característic de muntanya.Les peces tenen un pes aproximat de 400 gr. cada una. Productor: Embotits i patés Costabona
Bulls, cuits i curats en ple Pirineu i seguint la mateixa...
Bulls, cuits i curats en ple Pirineu i seguint la mateixa recepta de sempre. Tradició i...
Bulls, cuits i curats en ple Pirineu i seguint la mateixa recepta de sempre. Tradició i sabor a la seva taula. Textura i sabor característic de muntanya.Les peces tenen un pes...
Bulls, cuits i curats en ple Pirineu i seguint la mateixa recepta de sempre. Tradició i sabor a la seva taula. Textura i sabor característic de muntanya.Les peces tenen un pes aproximat de 220 las butifarras y 400 gr. la longaniza Productor: Embotits i patés Costabona
Bulls, cuits i curats en ple Pirineu i seguint la mateixa...
Bulls, cuits i curats en ple Pirineu i seguint la mateixa recepta de sempre. Tradició i...
Bulls, cuits i curats en ple Pirineu i seguint la mateixa recepta de sempre. Tradició i sabor a la seva taula. Textura i sabor característic de muntanya.Les peces tenen un pes...
Tall de panxeta, salada, empebrada i curada, d’un pes aproximat de 480 grs. Tall de llom, saladat, empebrat i curat, d’un pes aproximat de 450 grs. Tradició i sabor a la seva taula. Textura i sabor característic de muntanya. Productor: Embotits i patés Costabona
Tall de panxeta, salada, empebrada i curada, d’un pes...
Tall de panxeta, salada, empebrada i curada, d’un pes aproximat de 480 grs. Tall de...
Tall de panxeta, salada, empebrada i curada, d’un pes aproximat de 480 grs. Tall de llom, saladat, empebrat i curat, d’un pes aproximat de 450 grs. Tradició i sabor a la seva...
Tres llaunes de paté de : ànec, muntanya i mousse trufat, d'un pes aproximat de 0,135 gr. cada una. Textura i sabor característic de muntanya. Fet a 1.180 metres d'altura, a Molló. Productor: Embotits i patés Costabona
Tres llaunes de paté de : ànec, muntanya i mousse trufat, d'un...
Tres llaunes de paté de : ànec, muntanya i mousse trufat, d'un pes aproximat de 0,135...
Tres llaunes de paté de : ànec, muntanya i mousse trufat, d'un pes aproximat de 0,135 gr. cada una. Textura i sabor característic de muntanya. Fet a 1.180 metres d'altura, a...
1 fuet de 250 gr - amb menys o mes pebre 1 xoriç de 250 gr - amb menys o mes pebre 1 llonganissa de 400 gr - amb menys o mes pebre 1 bull, a escollir entre blanc, negre i de fetge de 600 gr 1 sobrassada de 300 gr Pesos son aproximats Les opcions ens ho dieu a l'apartat comentaris. Sense gluten.
1 fuet de 250 gr - amb menys o mes pebre 1 xoriç de 250 gr...
1 fuet de 250 gr - amb menys o mes pebre 1 xoriç de 250 gr - amb menys o mes pebre 1...
1 fuet de 250 gr - amb menys o mes pebre 1 xoriç de 250 gr - amb menys o mes pebre 1 llonganissa de 400 gr - amb menys o mes pebre 1 bull, a escollir entre blanc, negre i de...
1 fuet de 250 gr - amb menys o mes pebre 1 xoriç de 250 gr - amb menys o mes pebre 1 llonganissa de 400 gr - amb menys o mes pebre 2 bulls, a escollir entre blanc, negre i de fetge de 600 gr Pesos son aproximats Les opcions ens ho dieu a l'apartat comentaris. Sense gluten.
1 fuet de 250 gr - amb menys o mes pebre 1 xoriç de 250 gr...
1 fuet de 250 gr - amb menys o mes pebre 1 xoriç de 250 gr - amb menys o mes pebre 1...
1 fuet de 250 gr - amb menys o mes pebre 1 xoriç de 250 gr - amb menys o mes pebre 1 llonganissa de 400 gr - amb menys o mes pebre 2 bulls, a escollir entre blanc, negre i...
Productes de gran qualitat, elaborats de manera tradicional i amb la garantia de treballar amb carns de proximitat dels ramaders de la comarca d'Osona. Lot de (pesos aproximats) 1 llonganissa 500 gr 1 fuet 300gr 1 botifarra d'ou de 400 gr 1 bull (blanc o negre) - 600 gr - especificar al fer la comanda
Productes de gran qualitat, elaborats de manera tradicional i...
Productes de gran qualitat, elaborats de manera tradicional i amb la garantia de...
Productes de gran qualitat, elaborats de manera tradicional i amb la garantia de treballar amb carns de proximitat dels ramaders de la comarca d'Osona. Lot de (pesos...
Productes de gran qualitat, elaborats de manera tradicional i amb la garantia de treballar amb carns de proximitat dels ramaders de la comarca d'Osona. Lot de (pesos aproximats) 1 llonganissa 500 gr 1 fuet 300gr 1 somalla - 280 gr 1 catalana - 350 gr 1 bull (blanc o negre) - 600 gr - especificar al fer la comanda
Productes de gran qualitat, elaborats de manera tradicional i...
Productes de gran qualitat, elaborats de manera tradicional i amb la garantia de...
Productes de gran qualitat, elaborats de manera tradicional i amb la garantia de treballar amb carns de proximitat dels ramaders de la comarca d'Osona. Lot de (pesos...
2 fuet de 250 gr - amb menys o mes pebre 1 llonganissa de 400 gr - amb menys o mes pebre 1 bull, a escollir entre blanc, negre i de fetge de 600 gr 1 sobrassada de 300 gr Pesos son aproximats Les opcions ens ho dieu a l'apartat comentaris. Sense gluten.
2 fuet de 250 gr - amb menys o mes pebre 1 llonganissa de...
2 fuet de 250 gr - amb menys o mes pebre 1 llonganissa de 400 gr - amb menys o mes...
2 fuet de 250 gr - amb menys o mes pebre 1 llonganissa de 400 gr - amb menys o mes pebre 1 bull, a escollir entre blanc, negre i de fetge de 600 gr 1 sobrassada de 300 gr...
2 fuets de 250 gr cada un 2 xoriç de 250 gr cada un 1 bull blanc de 600 gr 1 sobrassada de 300 gr Sense gluten.Perfecte tant per esmorzar com per sopar , amb una bona torrada.
2 fuets de 250 gr cada un 2 xoriç de 250 gr cada un 1 bull...
2 fuets de 250 gr cada un 2 xoriç de 250 gr cada un 1 bull blanc de 600 gr 1 sobrassada...
2 fuets de 250 gr cada un 2 xoriç de 250 gr cada un 1 bull blanc de 600 gr 1 sobrassada de 300 gr Sense gluten.Perfecte tant per esmorzar com per sopar , amb una bona torrada.
Lot que inclòu 2 fuets de 250g c/u, 2 xoriços de 250g c/u i 2 llonganisses de 400g, pesos aproximats. Possibilitat d'escollir amb més o menys pebre, especificar a l'apartat de comentaris. Sense gluten. Perfecte tant per esmorzar com per sopar , amb una bona torrada.
Lot que inclòu 2 fuets de 250g c/u, 2 xoriços de 250g c/u i 2...
Lot que inclòu 2 fuets de 250g c/u, 2 xoriços de 250g c/u i 2 llonganisses de 400g,...
Lot que inclòu 2 fuets de 250g c/u, 2 xoriços de 250g c/u i 2 llonganisses de 400g, pesos aproximats. Possibilitat d'escollir amb més o menys pebre, especificar a l'apartat de...
Can Cerilles, Manlleu, productors, alta qualitat. Pesos aproximats, bulls de 650 gr, botifarres cuita sobre 400 i la negre i d'ou sobre 300 gr.
Can Cerilles, Manlleu, productors, alta qualitat. Pesos...
Can Cerilles, Manlleu, productors, alta qualitat. Pesos aproximats, bulls de 650 gr,...
Can Cerilles, Manlleu, productors, alta qualitat. Pesos aproximats, bulls de 650 gr, botifarres cuita sobre 400 i la negre i d'ou sobre 300 gr.
Can Cerilles, Manlleu, productors, alta qualitat. Pesos aproximats, bulls de 650 gr, botifarres, fuet i somalla sobre 260 gr, i llonganissa sobre 380 gr.
Can Cerilles, Manlleu, productors, alta qualitat. Pesos...
Can Cerilles, Manlleu, productors, alta qualitat. Pesos aproximats, bulls de 650 gr,...
Can Cerilles, Manlleu, productors, alta qualitat. Pesos aproximats, bulls de 650 gr, botifarres, fuet i somalla sobre 260 gr, i llonganissa sobre 380 gr.