Idioma: ca Català (Catalan)
La vitivinicultura a la Terra Alta té una tradició mil•lenària i la seva producció està reconeguda públicament per la Denominació d’Origen “Terra Alta” des de 1982. La zona de producció de la DO Terra Alta és la més meridional de la vitivinicultura catalana i està situada al sud oest de Catalunya, entre el riu Ebre i la frontera amb terres aragoneses. Per la seva situació, per la vocació vitícola del seu terrer i les... Més
VINS DEL TROS - ECO - Terra Alta LA FINATipus de raïm: Garnatxa negra 100% de la finca La Valleta (tipus de sòl: panal) Tipus de cultiu: Ecològic amb orientació biodinàmica. Alcohol: 14% Vol. Elaboració: Fermentació en fudres de 4.000 litres de roure francès. Utilització de llevats autòctons. Criança: Criança en àmfores de 750 litres durant uns 6 mesos. .
VINS DEL TROS - ECO - Terra Alta LA FINA Tipus de...
VINS DEL TROS - ECO - Terra Alta LA FINATipus de raïm: Garnatxa negra 100% de la...
VINS DEL TROS - ECO - Terra Alta LA FINATipus de raïm: Garnatxa negra 100% de la finca La Valleta (tipus de sòl: panal) Tipus de cultiu: Ecològic amb orientació...
VINS DEL TROS - ECO - Terra Alta LO MORENILLOTipus de raïm: Morenillo 100% Tipus de cultiu: Ecològic amb orientació biodinàmica. Alcohol: 14% Vol. Elaboració: Fermentació en dipòsits d’acer inoxidable amb llevats espontanis. Criança: Criança en un 50% amb bótes de roure francès i l’altre 50% en àmfores de 750 litres, durant uns 18 mesos. .
VINS DEL TROS - ECO - Terra Alta LO MORENILLO Tipus...
VINS DEL TROS - ECO - Terra Alta LO MORENILLOTipus de raïm: Morenillo 100% Tipus de...
VINS DEL TROS - ECO - Terra Alta LO MORENILLOTipus de raïm: Morenillo 100% Tipus de cultiu: Ecològic amb orientació biodinàmica. Alcohol: 14% Vol. Elaboració: Fermentació en...
VINS DEL TROS - ECO - Terra Alta LO MORENOTipus de raïm: Morenillo 100% Tipus de cultiu: Ecològic amb orientació biodinàmica. Alcohol: 14% Vol. Elaboració: Fermentació en dipòsits d’acer inoxidable amb llevats espontanis. Criança: Criança en àmfores de 750 litres durant uns 6 mesos.
VINS DEL TROS - ECO - Terra Alta LO MORENO Tipus de...
VINS DEL TROS - ECO - Terra Alta LO MORENOTipus de raïm: Morenillo 100% Tipus de...
VINS DEL TROS - ECO - Terra Alta LO MORENOTipus de raïm: Morenillo 100% Tipus de cultiu: Ecològic amb orientació biodinàmica. Alcohol: 14% Vol. Elaboració: Fermentació en...
VINS DEL TROS - ECO - Terra Alta SEÑORA CARMENGarnatxa negra 100% de la finca Ecològic amb orientació biodinàmica. Alcohol: 15% Vol. Elaboració: Fermentació en dipòsits d’acer inoxidable amb llevats espontanis. Criança: Criança en bótes de roure francès de 600 litres durant uns 12 mesos. .
VINS DEL TROS - ECO - Terra Alta SEÑORA CARMEN...
VINS DEL TROS - ECO - Terra Alta SEÑORA CARMENGarnatxa negra 100% de la finca...
VINS DEL TROS - ECO - Terra Alta SEÑORA CARMENGarnatxa negra 100% de la finca Ecològic amb orientació biodinàmica. Alcohol: 15% Vol. Elaboració: Fermentació en dipòsits...
VINS DEL TROS - ECO - Terra Alta TREMENDA Tipus de raïm: Carinyena 100% Tipus de cultiu: Ecològic amb orientació biodinàmica. Alcohol: 15% Vol. Elaboració: Fermentació en fudres de 4.000 litres de roure francès. Utilització de llevats autòctons. Criança: Criança en bótes de roure francès de 225 litres durant uns 12 mesos. .
VINS DEL TROS - ECO - Terra Alta TREMENDA Tipus de...
VINS DEL TROS - ECO - Terra Alta TREMENDA Tipus de raïm: Carinyena 100% Tipus de...
VINS DEL TROS - ECO - Terra Alta TREMENDA Tipus de raïm: Carinyena 100% Tipus de cultiu: Ecològic amb orientació biodinàmica. Alcohol: 15% Vol. Elaboració: Fermentació en...
VINS DEL TROS - ECO - Terra Alta AY DE MI Garnatxa negra 70% i Carinyena 30 de la finca La Bassa (tipus de sòl: argilós i panal)Ecològic amb orientació biodinàmica. Alcohol: 14,5% Vol. Elaboració: Fermentació en fudres de 4.000 litres de roure francès. Utilització de llevats autòctons. Criança: 14 mesos en fudres de roure francès de 4.000 litres.
VINS DEL TROS - ECO - Terra Alta AY DE MI Garnatxa...
VINS DEL TROS - ECO - Terra Alta AY DE MI Garnatxa negra 70% i Carinyena 30 de la...
VINS DEL TROS - ECO - Terra Alta AY DE MI Garnatxa negra 70% i Carinyena 30 de la finca La Bassa (tipus de sòl: argilós i panal)Ecològic amb orientació biodinàmica....
VINS DEL TROS - ECO - Terra Alta CENT X CENT Garnatxa blanca 100%Criat 5 mesos en àmfores de 1000lformat 75cl
VINS DEL TROS - ECO - Terra Alta CENT X CENT...
VINS DEL TROS - ECO - Terra Alta CENT X CENT Garnatxa blanca 100%Criat 5 mesos en...
VINS DEL TROS - ECO - Terra Alta CENT X CENT Garnatxa blanca 100%Criat 5 mesos en àmfores de 1000lformat 75cl
VINS DEL TROS - ECO - Terra Alta LA BLANCA Garnatxa blanca 100%Criat 6 mesos en àmfores de 750l format 75cl
VINS DEL TROS - ECO - Terra Alta LA BLANCA...
VINS DEL TROS - ECO - Terra Alta LA BLANCA Garnatxa blanca 100%Criat 6 mesos en...
VINS DEL TROS - ECO - Terra Alta LA BLANCA Garnatxa blanca 100%Criat 6 mesos en àmfores de 750l format 75cl
VINS DEL TROS - ECO - Terra Alta LA FINATipus de raïm: Garnatxa negra 100% de la finca La Valleta (tipus de sòl: panal) Tipus de cultiu: Ecològic amb orientació biodinàmica. Alcohol: 14% Vol. Elaboració: Fermentació en fudres de 4.000 litres de roure francès. Utilització de llevats autòctons. Criança: Criança en àmfores de 750 litres durant uns 6 mesos. .
VINS DEL TROS - ECO - Terra Alta LA FINA Tipus de...
VINS DEL TROS - ECO - Terra Alta LA FINATipus de raïm: Garnatxa negra 100% de la...
VINS DEL TROS - ECO - Terra Alta LA FINATipus de raïm: Garnatxa negra 100% de la finca La Valleta (tipus de sòl: panal) Tipus de cultiu: Ecològic amb orientació...
VINS DEL TROS - ECO - Terra Alta LO MORENOTipus de raïm: Morenillo 100% Tipus de cultiu: Ecològic amb orientació biodinàmica. Alcohol: 14% Vol. Elaboració: Fermentació en dipòsits d’acer inoxidable amb llevats espontanis. Criança: Criança en àmfores de 750 litres durant uns 6 mesos.
VINS DEL TROS - ECO - Terra Alta LO MORENO Tipus de...
VINS DEL TROS - ECO - Terra Alta LO MORENOTipus de raïm: Morenillo 100% Tipus de...
VINS DEL TROS - ECO - Terra Alta LO MORENOTipus de raïm: Morenillo 100% Tipus de cultiu: Ecològic amb orientació biodinàmica. Alcohol: 14% Vol. Elaboració: Fermentació en...
VINS DEL TROS - ECO - Terra Alta TE LA DEDICO Garnatxa blanca 60% i macabeu 40%Criança amb lies durant 5 mesos format 75cl
VINS DEL TROS - ECO - Terra Alta TE LA DEDICO...
VINS DEL TROS - ECO - Terra Alta TE LA DEDICO Garnatxa blanca 60% i macabeu...
VINS DEL TROS - ECO - Terra Alta TE LA DEDICO Garnatxa blanca 60% i macabeu 40%Criança amb lies durant 5 mesos format 75cl
Varietats: : 40 % Garnatxa Negra, 20%, Cabernet Sauvignon, 20% Syrah i 20% Merlot. Vinyes: Mas den Pol, Pla Setena i Mas dÀries. Elaboració: Va estar en maceració 20-25 dies. Fermentació controlada entre 28 i 30º C. Envelliment en botes de roure francès durant un període de 8 mesos. Posteriorment criança en ampolla durant un any abans de la seva comercialització.
Varietats: : 40 % Garnatxa Negra, 20%, Cabernet Sauvignon, 20%...
Varietats: : 40 % Garnatxa Negra, 20%, Cabernet Sauvignon, 20% Syrah i 20% Merlot....
Varietats: : 40 % Garnatxa Negra, 20%, Cabernet Sauvignon, 20% Syrah i 20% Merlot. Vinyes: Mas den Pol, Pla Setena i Mas dÀries. Elaboració: Va estar en maceració 20-25 dies....
Varietats: 60 % Garnatxa Blanca, 20% Chardonnay, 20% Sauvignon Blanc. Vinyes: Castellets i Cova. Elaboració: Va ser macerat amb la seva pell durant 18 hores. La seva fermentació a estat controlada a una temperatura de 16-18ºC, desprès a estat en criança durant 4 mesos en barriques franceses i posteriorment guardat en botella durant uns 6 mesos abans de la seva comercialització.
Varietats: 60 % Garnatxa Blanca, 20% Chardonnay, 20% Sauvignon...
Varietats: 60 % Garnatxa Blanca, 20% Chardonnay, 20% Sauvignon Blanc. Vinyes:...
Varietats: 60 % Garnatxa Blanca, 20% Chardonnay, 20% Sauvignon Blanc. Vinyes: Castellets i Cova. Elaboració: Va ser macerat amb la seva pell durant 18 hores. La seva fermentació...
Varietats: 60% Garnatxa Blanca, 20% Chardonnay, 15% Sauvignon Blanc, 5% MuscatVinyes: Castellets i Cova. Elaboració: Les varietats daquest vi van ser veremades la primera i segona setmana de setembre. Va ser macerat amb la seva pell durant 18 hores. La seva fermentació a estat controlada a una temperatura de 16-18ºC. S'embotella aviat per retenir el màxim de frescor possible.
Varietats: 60% Garnatxa Blanca, 20% Chardonnay, 15% Sauvignon...
Varietats: 60% Garnatxa Blanca, 20% Chardonnay, 15% Sauvignon Blanc, 5% MuscatVinyes:...
Varietats: 60% Garnatxa Blanca, 20% Chardonnay, 15% Sauvignon Blanc, 5% MuscatVinyes: Castellets i Cova. Elaboració: Les varietats daquest vi van ser veremades la primera i...
Varietats: 50% Garnatxa negra, 20% Syrah, 15% Merlot i 15% Cabernet Sauvignon. Vinyes: Mas d'en Pol, Mas d'àries, Barrancs, Bassa Capella. Elaboració: Es va veremar entre la tercera i quarta setmana del mes de setembre, es va deixar macerar amb la seva pell durant 20-25 dies. Fermentació controlada entre 26-28ºC. Es conserva en dipòsits durant 4 mesos.
Varietats: 50% Garnatxa negra, 20% Syrah, 15% Merlot i 15%...
Varietats: 50% Garnatxa negra, 20% Syrah, 15% Merlot i 15% Cabernet Sauvignon. Vinyes:...
Varietats: 50% Garnatxa negra, 20% Syrah, 15% Merlot i 15% Cabernet Sauvignon. Vinyes: Mas d'en Pol, Mas d'àries, Barrancs, Bassa Capella. Elaboració: Es va veremar entre la...