Idioma: ca Català (Catalan)
Ratafia elaborada segons la fórmula magistral. Eenvellida durant 5 mesos...
40 llaunes de 35 gr cada una de fulles fines de xocolata 70% cacau. Dins...
Aquest formatge és el millor de la família, necessita 6 setmanes de...
És un formatge típic del nord de Catalunya, elaborat artesanament amb llet de cabra pasteuritzada. És un formatge curat. Presenta una crosta de pell florida de color grisós, d'interior blanc i compacte, la seva textura és tova i cremosa. El seu gust es suau i agradable. Bo per aperitius, entrepans, taula de formatges o postres amb codonyat. Combina bé amb vi negre.
És un formatge típic del nord de Catalunya, elaborat...
És un formatge típic del nord de Catalunya, elaborat artesanament amb llet de cabra...
És un formatge típic del nord de Catalunya, elaborat artesanament amb llet de cabra pasteuritzada. És un formatge curat. Presenta una crosta de pell florida de color grisós,...
4 bulls a escollir entre blanc, negre i de fetge. 600gr cada un Sense gluten.L'opció escollida ens la dieu a l'apartat comentaris al fer la comanda.
4 bulls a escollir entre blanc, negre i de fetge. 600gr cada...
4 bulls a escollir entre blanc, negre i de fetge. 600gr cada un Sense gluten.L'opció...
4 bulls a escollir entre blanc, negre i de fetge. 600gr cada un Sense gluten.L'opció escollida ens la dieu a l'apartat comentaris al fer la comanda.
Oli El Vilar, oli d'oliva Verge Extre, del Montsià. Amb el Vilar, Mil·lenari obtenim un oli d'oliva únic de gran valor afegit, que ve donat per tres factors: la pròpia qualitat d'un Oli d'oliva Verge Extra, la singularitat del seu origen i la participació en la conservació del patrimoni natural comú.
Oli El Vilar, oli d'oliva Verge Extre, del Montsià. Amb el...
Oli El Vilar, oli d'oliva Verge Extre, del Montsià. Amb el Vilar, Mil·lenari obtenim un...
Oli El Vilar, oli d'oliva Verge Extre, del Montsià. Amb el Vilar, Mil·lenari obtenim un oli d'oliva únic de gran valor afegit, que ve donat per tres factors: la pròpia qualitat...
Llonganissa de pagès elaborada a Can Blanch -Vilalonga de Ter.Els seus ingredients son pernil i espatlla de porc, sal i pebre. Boníssima. Sense gluten.Perfecte tant per esmorzar com per sopar, amb una bona torrada.
Llonganissa de pagès elaborada a Can Blanch -Vilalonga de Ter....
Llonganissa de pagès elaborada a Can Blanch -Vilalonga de Ter.Els seus ingredients son...
Llonganissa de pagès elaborada a Can Blanch -Vilalonga de Ter.Els seus ingredients son pernil i espatlla de porc, sal i pebre. Boníssima. Sense gluten.Perfecte tant per esmorzar...
Elaborat amb les millors carns i embotida en una tripa una mica fina amb temps de curació d'uns 15 dies. Ideal per berenar i a qualsevol hora.
Elaborat amb les millors carns i embotida en una tripa una...
Elaborat amb les millors carns i embotida en una tripa una mica fina amb temps de...
Elaborat amb les millors carns i embotida en una tripa una mica fina amb temps de curació d'uns 15 dies. Ideal per berenar i a qualsevol hora.
Semi-curat de cabra al pebre: Elaborat artesanalment amb llet de cabra pasteuritzada. Té entre una i tres setmanes de maduració. La seva crosta està recoberta de pebre. Gust suau i lleugerament picant degut al pebre. Bo per aperitiu. Combina amb vi blanc sec. Es presenta en peces de 350g. aprox.
Semi-curat de cabra al pebre: Elaborat artesanalment amb...
Semi-curat de cabra al pebre: Elaborat artesanalment amb llet de cabra pasteuritzada....
Semi-curat de cabra al pebre: Elaborat artesanalment amb llet de cabra pasteuritzada. Té entre una i tres setmanes de maduració. La seva crosta està recoberta de pebre. Gust...
Productes de gran qualitat, elaborats de manera tradicional i amb la garantia de treballar amb carns de proximitat dels ramaders de la comarca d'Osona. Lot de (pesos aproximats) 1 llonganissa 500 gr 1 fuet 300gr 1 botifarra d'ou de 400 gr 1 bull (blanc o negre) - 600 gr - especificar al fer la comanda
Productes de gran qualitat, elaborats de manera tradicional i...
Productes de gran qualitat, elaborats de manera tradicional i amb la garantia de...
Productes de gran qualitat, elaborats de manera tradicional i amb la garantia de treballar amb carns de proximitat dels ramaders de la comarca d'Osona. Lot de (pesos...
Lot Nadal de 32,29 € (+iva = 37 €) Cava Rimarts Brut Reserva 18Flautes de xocolata - Can SalvatTurró de xocolata i ametllesFuet extra 225 gr Can BlanchPot avellanes garrapinyades de 200 gr Presentat amb caixa de regal
Lot Nadal de 32,29 € (+iva = 37 €) Cava Rimarts Brut...
Lot Nadal de 32,29 € (+iva = 37 €) Cava Rimarts Brut Reserva 18Flautes de xocolata -...
Lot Nadal de 32,29 € (+iva = 37 €) Cava Rimarts Brut Reserva 18Flautes de xocolata - Can SalvatTurró de xocolata i ametllesFuet extra 225 gr Can BlanchPot avellanes...
NOA Xarel·lo 50%, Pinot Noir 50%Color pàl·lid amb reflexes daurats i lleugera tonalitat grisàcea degut a la Pinot Noir. Bombolla fina amb abundant i gran persistència de corona.Aroma potent, combinant aromes varietals amb la complexitat de la criança.
NOA Xarel·lo 50%, Pinot Noir 50% Color pàl·lid amb...
NOA Xarel·lo 50%, Pinot Noir 50%Color pàl·lid amb reflexes daurats i lleugera...
NOA Xarel·lo 50%, Pinot Noir 50%Color pàl·lid amb reflexes daurats i lleugera tonalitat grisàcea degut a la Pinot Noir. Bombolla fina amb abundant i gran persistència de...
Aquest formatge és el millor de la família, necessita 6 setmanes de maduració els més petits i fins a 4 mesos els més grans, excellent per la seva cremositat i gust suau, es pot posar en qualsevol fusta, ideal a qualsevol hora del dia. productor : Mas Garet
Aquest formatge és el millor de la família, necessita 6...
Aquest formatge és el millor de la família, necessita 6 setmanes de maduració els més...
Aquest formatge és el millor de la família, necessita 6 setmanes de maduració els més petits i fins a 4 mesos els més grans, excellent per la seva cremositat i gust suau, es pot...
Els bolets es presenten dins bosses de 50 gr, totalment segellades i evitant que es perdi l’aroma. Podeu escollir entre: cep, trompeta de la mort, camagroc, cama-sec o rossinyol. Quan feu la comanda ho indiqueu a comentaris
Els bolets es presenten dins bosses de 50 gr, totalment...
Els bolets es presenten dins bosses de 50 gr, totalment segellades i evitant que es...
Els bolets es presenten dins bosses de 50 gr, totalment segellades i evitant que es perdi l’aroma. Podeu escollir entre: cep, trompeta de la mort, camagroc, cama-sec o...
Mallolet negre - D.O. Empordà - Celler Roig Parals Samsó i Garnatxa negra 5 mesos en dipòsit Mediterràni, amb forts i secs vents del nord (Tramuntana) i brises marines a la tarda. Volum d'alcohol: 14%
Mallolet negre - D.O. Empordà - Celler Roig Parals Samsó i...
Mallolet negre - D.O. Empordà - Celler Roig Parals Samsó i Garnatxa negra 5 mesos en...
Mallolet negre - D.O. Empordà - Celler Roig Parals Samsó i Garnatxa negra 5 mesos en dipòsit Mediterràni, amb forts i secs vents del nord (Tramuntana) i brises marines a la...
Serraferran és un oli d’oliva verge extra de màxima qualitat amb tota l’expressivitat aromàtica, el sabor extraordinari i la qualitat natural del suc oliós del fruit de l’olivera.
Serraferran és un oli d’oliva verge extra de màxima qualitat...
Serraferran és un oli d’oliva verge extra de màxima qualitat amb tota l’expressivitat...
Serraferran és un oli d’oliva verge extra de màxima qualitat amb tota l’expressivitat aromàtica, el sabor extraordinari i la qualitat natural del suc oliós del fruit de l’olivera.
Fideuas de diferents tipus de bolets, elaborats artesanalment per Monbolet. Podeu escollir entre: ceps, trompetes, camagroc, montanya (barreja de bolets i verdures, ...) o ou de reig ho expliqueu a l'apartat de comentaris quan feu la comanda
Fideuas de diferents tipus de bolets, elaborats artesanalment...
Fideuas de diferents tipus de bolets, elaborats artesanalment per Monbolet. Podeu...
Fideuas de diferents tipus de bolets, elaborats artesanalment per Monbolet. Podeu escollir entre: ceps, trompetes, camagroc, montanya (barreja de bolets i verdures, ...) o ou...
Un dels blaus més prestigiosos del món. Va obtenir el Lactium d'Or el 2009 i la Medalla d'Orals World Cheese Awards del 2011 al millor blau.
Un dels blaus més prestigiosos del món. Va obtenir el Lactium...
Un dels blaus més prestigiosos del món. Va obtenir el Lactium d'Or el 2009 i la Medalla...
Un dels blaus més prestigiosos del món. Va obtenir el Lactium d'Or el 2009 i la Medalla d'Orals World Cheese Awards del 2011 al millor blau.
Risottos i fideuàs de diferents tipus de bolets (de ceps, trompetes, moixernons, barreja de bolets...). Elaborats artesanalment per Monbolet. Molt fàcil de cuinar, i amb un gust excel·lent. Es serveix amb envàs de vidre.
Risottos i fideuàs de diferents tipus de bolets (de ceps,...
Risottos i fideuàs de diferents tipus de bolets (de ceps, trompetes, moixernons,...
Risottos i fideuàs de diferents tipus de bolets (de ceps, trompetes, moixernons, barreja de bolets...). Elaborats artesanalment per Monbolet. Molt fàcil de cuinar, i amb un...
La coca de llardons té els seus orígens en la matança del porc. Dels llardons se n'obtenia aquesta llaminadura barrejant-los amb la massa del pa, que tradicionalment es feia a cada casa de pagès pel consum propi. Podríem dir que la coca era les postres especials del dia de la matança.
La coca de llardons té els seus orígens en la matança del...
La coca de llardons té els seus orígens en la matança del porc. Dels llardons se...
La coca de llardons té els seus orígens en la matança del porc. Dels llardons se n'obtenia aquesta llaminadura barrejant-los amb la massa del pa, que tradicionalment es feia a...
2 risottos i 2 fideuà de diferents tipus de bolets, elaborats artesanalment per Monbolet. Podeu escollir entre: risotto:ceps, trompetes, ous de reig, camagrocs, shii-take. fideuà:ceps, trompetes, camagroc, montanya (barreja de bolets i verdures, ...) o ou de reig Ho expliqueu a l'apartat de comentaris quan feu la comanda
2 risottos i 2 fideuà de diferents tipus de bolets, elaborats...
2 risottos i 2 fideuà de diferents tipus de bolets, elaborats artesanalment per...
2 risottos i 2 fideuà de diferents tipus de bolets, elaborats artesanalment per Monbolet. Podeu escollir entre: risotto:ceps, trompetes, ous de reig, camagrocs, shii-take....
Feta de diferents parts del porc cuites en caldera i embotides de forma que el seu consum.
Feta de diferents parts del porc cuites en caldera i embotides...
Feta de diferents parts del porc cuites en caldera i embotides de forma que el seu consum.
Feta de diferents parts del porc cuites en caldera i embotides de forma que el seu consum.
Feta de diferents parts del porc cuites en caldera i embotides de forma que el seu consum.
Feta de diferents parts del porc cuites en caldera i embotides...
Feta de diferents parts del porc cuites en caldera i embotides de forma que el seu consum.
Feta de diferents parts del porc cuites en caldera i embotides de forma que el seu consum.
Oli El Vilar, oli d'oliva Verge Extre, del Montsià. Aroma i gust afruitat de color daurat. Produï d'olives de diferents varietats collides en els primers estadis de la seva maduració.
Oli El Vilar, oli d'oliva Verge Extre, del Montsià. Aroma i...
Oli El Vilar, oli d'oliva Verge Extre, del Montsià. Aroma i gust afruitat de color...
Oli El Vilar, oli d'oliva Verge Extre, del Montsià. Aroma i gust afruitat de color daurat. Produï d'olives de diferents varietats collides en els primers estadis de la seva...
Ratafia elaborada segons la fórmula magistral. Eenvellida durant 5 mesos i envasada. La recepta de la ratafia de nous inclou diverses plantes medicinals, espècies en gra i en pols i la típica nou verda collida pels volts de Sant Joan, que és quan presenta les condicions i virtuts òptimes. La nou verda, de reconegudes propietats, donarà a la preparació, a més de color, el característic toc amarg.
Ratafia elaborada segons la fórmula magistral. Eenvellida...
Ratafia elaborada segons la fórmula magistral. Eenvellida durant 5 mesos i envasada. La...
Ratafia elaborada segons la fórmula magistral. Eenvellida durant 5 mesos i envasada. La recepta de la ratafia de nous inclou diverses plantes medicinals, espècies en gra i en...
2 fuet de 250 gr - amb menys o mes pebre 1 llonganissa de 400 gr - amb menys o mes pebre 1 bull, a escollir entre blanc, negre i de fetge de 600 gr 1 sobrassada de 300 gr Pesos son aproximats Les opcions ens ho dieu a l'apartat comentaris. Sense gluten.
2 fuet de 250 gr - amb menys o mes pebre 1 llonganissa de...
2 fuet de 250 gr - amb menys o mes pebre 1 llonganissa de 400 gr - amb menys o mes...
2 fuet de 250 gr - amb menys o mes pebre 1 llonganissa de 400 gr - amb menys o mes pebre 1 bull, a escollir entre blanc, negre i de fetge de 600 gr 1 sobrassada de 300 gr...
Oli d'oliva Verge, del Montsià. Aquest punt de maduració, permet obtenir un oli amb fruitat d’oliva madura, que mostra la preponderància del dolç sobre l’amarg i el picant.Destaca per la seva gran diversitat d’aplicacions culinàries. La seva dolçor combina molt bé amb tot tipus d’aliments. Per les seves característiques organolèptiques i químiques, podem emprar-lo tant en cru com en calent.
Oli d'oliva Verge, del Montsià. Aquest punt de maduració,...
Oli d'oliva Verge, del Montsià. Aquest punt de maduració, permet obtenir un oli amb...
Oli d'oliva Verge, del Montsià. Aquest punt de maduració, permet obtenir un oli amb fruitat d’oliva madura, que mostra la preponderància del dolç sobre l’amarg i el...
La coca de llardons té els seus orígens en la matança del porc. Dels llardons se n'obtenia aquesta llaminadura barrejant-los amb la massa del pa, que tradicionalment es covia a cada casa de pagès pel consum propi. Podríem dir que la coca era les postres especials del dia de la matança.
La coca de llardons té els seus orígens en la matança del...
La coca de llardons té els seus orígens en la matança del porc. Dels llardons se...
La coca de llardons té els seus orígens en la matança del porc. Dels llardons se n'obtenia aquesta llaminadura barrejant-los amb la massa del pa, que tradicionalment es covia a...
Rimarts Gran Reserva Macabeu, Parellada, Xarel·lo i Chardonnay. De 36 a 42 mesos, alcohol: 11.5% vol. Ampolla de 0,75cl (Standard), es serveix a 5-6ºCColor groc daurat i brillant. Bombolla petita fina i persistent. Final de boca llarg. Aromes de fruita madura, molt gustós, matisos de criança, torrats i fruits secs. S'adapta per a qualsevol moment.
Rimarts Gran Reserva Macabeu, Parellada, Xarel·lo i...
Rimarts Gran Reserva Macabeu, Parellada, Xarel·lo i Chardonnay. De 36 a 42 mesos,...
Rimarts Gran Reserva Macabeu, Parellada, Xarel·lo i Chardonnay. De 36 a 42 mesos, alcohol: 11.5% vol. Ampolla de 0,75cl (Standard), es serveix a 5-6ºCColor groc daurat i...
Formatge de llet de cabra amb una curació mínima de quatre mesos. Per col·leccionistes d'emocions. Ric en matisos i sabors que ens traslladen en temps de quan els formatges es guardaven per a passar llargues jornades de treball.
Formatge de llet de cabra amb una curació mínima de quatre...
Formatge de llet de cabra amb una curació mínima de quatre mesos. Per col·leccionistes...
Formatge de llet de cabra amb una curació mínima de quatre mesos. Per col·leccionistes d'emocions. Ric en matisos i sabors que ens traslladen en temps de quan els formatges es...
4 unitats de formate de cabra de format 250 gr. A escollir entre formatge cabra tendre, al romani, pebre negre, fines herbes Cal especificar al fer la compra a l'apartat comentaris. Productor : Mas Garet
4 unitats de formate de cabra de format 250 gr. A escollir...
4 unitats de formate de cabra de format 250 gr. A escollir entre formatge cabra tendre,...
4 unitats de formate de cabra de format 250 gr. A escollir entre formatge cabra tendre, al romani, pebre negre, fines herbes Cal especificar al fer la compra a l'apartat...
Pernil sencer de montanya La característica principal dels embotits elaborats a CAL XEC de Camprodon és la utilització només de sal i pebre com a condiments bàsics. La barreja sàvia de les diverses carns de porc, l’ús assenyat de les espècies esmentades i l’art de curar-los, els donen el seu sabor característic.
Pernil sencer de montanya La característica principal dels...
Pernil sencer de montanya La característica principal dels embotits elaborats a CAL XEC...
Pernil sencer de montanya La característica principal dels embotits elaborats a CAL XEC de Camprodon és la utilització només de sal i pebre com a condiments bàsics. La barreja...
Aquest formatge és el millor de la família, necessita 6 setmanes de maduració els més petits i fins a 4 mesos els més grans, excellent per la seva cremositat i gust suau, es pot posar en qualsevol fusta, ideal a qualsevol hora del dia. Productor : Mas Garet
Aquest formatge és el millor de la família, necessita 6...
Aquest formatge és el millor de la família, necessita 6 setmanes de maduració els més...
Aquest formatge és el millor de la família, necessita 6 setmanes de maduració els més petits i fins a 4 mesos els més grans, excellent per la seva cremositat i gust suau, es pot...