Categories

Llista de desitjos

Els més venuts

Tots els més venuts

Productes visitats

  • Formatge Serrat...

    El formatge de Mas Farró, elaborat a la Vall de Bianya (Garrotxa), és un...

Butlletí de notícies (newsletter)

Formatge Serrat d'ovella - 950 gr - Mas Farró

Formatge Serrat d'ovella - 950 gr - Mas Farró

Formatge Serrat d'ovella - 950 gr - Mas Farró

El formatge de Mas Farró, elaborat a la Vall de Bianya (Garrotxa), és un producte natural d,alta qualitat fet per a consumidors de refinat paladar, que valoren una alimentació natural i sana. 

Una acurada i controlada fabricació, amb maduració mínima de 2 mesos, li dona un tast suau i exquisit, que amb més temps de curació pren un gust mes intens. 

32,00 €

Afegir al carret

Afegir a la meva llista de desitjos

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

27 altres productes de la mateixa categoria:

Més informació

El formatge de Mas Farró, elaborat a la Vall de Bianya (Garrotxa), és un producte natural d,alta qualitat fet per a consumidors de refinat paladar, que valoren una alimentació natural i sana. 
Una variada alimentació de les ovelles a base de pastures, prats, userdes, fencs i cereals; dóna al formatge gustos de diversos matisos, propis de tot producte natural. El seu sabor característic s'obté de la llet crua, natural i entera, 100% d'ovella i dels seus ferments naturals.

Per garantir la frescor i la qualitat d'quests formatge de pastor, només se'n fa una producció limitada a la llet del propi ramat.
Una acurada i controlada fabricació, amb maduració mínima de 2 mesos, li dona un tast suau i exquisit, que amb m,es temps de curació pren un gust més intens.

Comentaris

Actualment no hi ha ressenyes de clients.

Escriviu la vostra opinió

Formatge Serrat d'ovella - 950 gr - Mas Farró

Formatge Serrat d'ovella - 950 gr - Mas Farró

El formatge de Mas Farró, elaborat a la Vall de Bianya (Garrotxa), és un producte natural d,alta qualitat fet per a consumidors de refinat paladar, que valoren una alimentació natural i sana. 

Una acurada i controlada fabricació, amb maduració mínima de 2 mesos, li dona un tast suau i exquisit, que amb més temps de curació pren un gust mes intens. 

Escriviu la vostra opinió