Categories

Ofertes

  • Salsa Brava -140ml

    Salsa picant elaborada amb all i oli vegetal i espècies...

    2,48 € (-8%) 2,70 €
Totes les ofertes

Llista de desitjos

Els més venuts

Tots els més venuts

Productes visitats

Butlletí de notícies (newsletter)

Serrat d'ovella - Mas Farró - 800 gr

Serrat d'ovella - Mas Farró - 800 gr

Serrat d'ovella - Mas Farró - 800 gr

El formatge de Mas Farró, elaborat a la Vall de Bianya (Garrotxa), es un producte natural dalta qualitat, fet per a consumidors de refinat paladar, que valoren una alimentació natural i sana. 
Una acurada i controlada fabricació, amb maduració mínima de 2 mesos, li dona un tast suau i exquisit, que amb mes temps de curació pren un gust mes intens. 

21,75 €

Afegir al carret

Afegir a la meva llista de desitjos

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

23 altres productes de la mateixa categoria:

Més informació

El formatge de Mas Farró, elaborat a la Vall de Bianya (Garrotxa), es un producte natural dalta qualitat, fet per a consumidors de refinat paladar, que valoren una alimentació natural i sana.
Una variada alimentació de les ovelles a base de pastures, prats, userdes, fencs i cereals, dóna al formatge gustos de diversos matisos, propis de tot producte natural.El seu sabor característic sobté de la llet crua, natural i entera, 100% dovella i dels seus ferments naturals.

Per garantir la frescor i la qualitat daquests formatge de pastor, només sen fa una producció limitada a la llet del propi ramat.
Una acurada i controlada fabricació, amb maduració mínima de 2 mesos, li dona un tast suau i exquisit, que amb mes temps de curació pren un gust mes intens.

Comentaris

Actualment no hi ha ressenyes de clients.

Escriviu la vostra opinió

Serrat d'ovella - Mas Farró - 800 gr

Serrat d'ovella - Mas Farró - 800 gr

El formatge de Mas Farró, elaborat a la Vall de Bianya (Garrotxa), es un producte natural dalta qualitat, fet per a consumidors de refinat paladar, que valoren una alimentació natural i sana. 
Una acurada i controlada fabricació, amb maduració mínima de 2 mesos, li dona un tast suau i exquisit, que amb mes temps de curació pren un gust mes intens. 

Escriviu la vostra opinió