Categories

Llista de desitjos

Els més venuts

Tots els més venuts

Nous productes

Totes les novetats

Productes visitats

Butlletí de notícies (newsletter)

Lot: 1 llonganissa, 1 bull blanc , 1 bull negre i un tall de cansalada - Cal Xec - Camprodon

Lot: 1 llonganissa, 1 bull blanc , 1 bull negre i un tall de cansalada - Cal Xec - Camprodon

Lot: 1 llonganissa, 1 bull blanc , 1 bull negre i un tall de cansalada - Cal Xec - Camprodon

1 llonganissa (420 gr), 1 bull blanc (690gr), 1 bull negre (690gr),1 tall de cansalada (300 gr)

La característica principal dels embotits elaborats a CAL XEC de Camprodon és la utilització només de sal i pebre com a condiments bàsics. La barreja sàvia de les diverses carns de porc, l’ús assenyat de les espècies esmentades i l’art de curar-los, els donen el seu sabor característic.

43,00 €

Afegir al carret

Afegir a la meva llista de desitjos

30 altres productes de la mateixa categoria:

Més informació

1 llonganissa (420 gr), 1 bull blanc (690gr), 1 bull negre (690gr),1 tall de cansalada (300 gr)

La característica principal dels embotits elaborats a CAL XEC de Camprodon és la utilització només de sal i pebre com a condiments bàsics. La barreja sàvia de les diverses carns de porc, l’ús assenyat de les espècies esmentades i l’art de curar-los, els donen el seu sabor característic.

Ingredients: carn magra de porc, cansalada, llengua de porc, sang de porc, ous de gallina, sal i espècies

Per mes informacio sobre ingredients o valors nutricionals, de cada ingredient, podeu enviar mail a: info@productescatalans.cat

Comentaris

Actualment no hi ha ressenyes de clients.

Escriviu la vostra opinió

Lot: 1 llonganissa, 1 bull blanc , 1 bull negre i un tall de cansalada - Cal Xec - Camprodon

Lot: 1 llonganissa, 1 bull blanc , 1 bull negre i un tall de cansalada - Cal Xec - Camprodon

1 llonganissa (420 gr), 1 bull blanc (690gr), 1 bull negre (690gr),1 tall de cansalada (300 gr)

La característica principal dels embotits elaborats a CAL XEC de Camprodon és la utilització només de sal i pebre com a condiments bàsics. La barreja sàvia de les diverses carns de porc, l’ús assenyat de les espècies esmentades i l’art de curar-los, els donen el seu sabor característic.

Escriviu la vostra opinió