Categories

Ofertes

  • Salsa Brava -140ml

    Salsa picant elaborada amb all i oli vegetal i espècies...

    2,48 € (-8%) 2,70 €
Totes les ofertes

Llista de desitjos

Els més venuts

Tots els més venuts

Nous productes

Totes les novetats

Productes visitats

Butlletí de notícies (newsletter)

Mas d'en Pol Negre - Celler Clua

Mas d'en Pol Negre - Celler Clua

Mas d'en Pol Negre - Celler Clua

Varietats: 50% Garnatxa negra, 20% Syrah, 15% Merlot i 15%Cabernet Sauvignon. 

Vinyes: Mas den Pol, Mas dàries, Barrancs, Bassa Capella. 

Elaboració: Es va veremar entre la tercera i quarta setmana del mes de setembre, es va deixar macerar amb la seva pell durant 20-25 dies. Fermentació controlada entre 26-28ºC. Es conserva en dipòsits durant 4 mesos. 

7,00 €

Afegir al carret

Afegir a la meva llista de desitjos

8 altres productes de la mateixa categoria:

Més informació

Varietats: 50% Garnatxa negra, 20% Syrah, 15% Merlot i 15%Cabernet Sauvignon.

Vinyes: Mas den Pol, Mas dàries, Barrancs, Bassa Capella.

Elaboració: Es va veremar entre la tercera i quarta setmana del mes de setembre, es va deixar macerar amb la seva pell durant 20-25 dies. Fermentació controlada entre 26-28ºC. Es conserva en dipòsits durant 4 mesos.

Descripció: Color cirera amb bordejat violaci. Aroma potent, madur amb uns fins matisos minerals. En boca és potent, concentrat amb fina tanicitat, amb fons mineral i balsàmic.

Comentaris

Actualment no hi ha ressenyes de clients.

Escriviu la vostra opinió

Mas d'en Pol Negre - Celler Clua

Mas d'en Pol Negre - Celler Clua

Varietats: 50% Garnatxa negra, 20% Syrah, 15% Merlot i 15%Cabernet Sauvignon. 

Vinyes: Mas den Pol, Mas dàries, Barrancs, Bassa Capella. 

Elaboració: Es va veremar entre la tercera i quarta setmana del mes de setembre, es va deixar macerar amb la seva pell durant 20-25 dies. Fermentació controlada entre 26-28ºC. Es conserva en dipòsits durant 4 mesos. 

Escriviu la vostra opinió