Categories

Ofertes

Totes les ofertes

Llista de desitjos

Els més venuts

Tots els més venuts

Nous productes

Totes les novetats

Productes visitats

Butlletí de notícies (newsletter)

Fuet de pagés - 220gr - Costabona

Fuet de pagés - 220gr - Costabona

Fuet de pagés - 220gr - Costabona

Fuet de pagès, carn magre de porc, espatlla i retall de ventresca. El temps de curació és aproximadament de 21 dies.

Cada peça oscilla entre els 180 i 220 gr.
Cal conservar en fresc i sec, i la seva durada es fins a 12 mesos data fabricació.

3,20 €

Afegir al carret

Afegir a la meva llista de desitjos

Mitjana de classificació 

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

30 altres productes de la mateixa categoria:

Més informació

Fuet de pagès, carn magre de porc, espatlla i retall de ventresca. El temps de curació és aproximadament de 21 dies.
Característiques:
Un cop assecats el seu aspecte interior és vermellós i ofereix una olor i gust clàssics del rebost casolà. Lexterior del producte, que majoritàriament ofereix un color blanc, varia segons la climatologia de la zona ja que sasseca de forma natural.

Cada peça oscilla entre els 180 i 220 gr.
Cal conservar en fresc i sec, i la seva durada es fins a 12 mesos data fabricació.a

Comentaris

Grau 
Jordi F
2015-04-28

Perfecto

aefqgwrg

  • 1 de 1 persones han trobat útil aquesta opinió.

Escriviu la vostra opinió

Fuet de pagés - 220gr - Costabona

Fuet de pagés - 220gr - Costabona

Fuet de pagès, carn magre de porc, espatlla i retall de ventresca. El temps de curació és aproximadament de 21 dies.

Cada peça oscilla entre els 180 i 220 gr.
Cal conservar en fresc i sec, i la seva durada es fins a 12 mesos data fabricació.

Escriviu la vostra opinió