Categories

Ofertes

Totes les ofertes

Llista de desitjos

Els més venuts

Tots els més venuts

Productes visitats

Butlletí de notícies (newsletter)

Conserva de "Fesols de Santa Pau" 720ml)

Conserva de "Fesols de Santa Pau" 720ml)

Conserva de "Fesols de Santa Pau" 720ml)

Los “Fesols de Santa Pau” son unas alubias o judías secas de grano pequeño cultivadas en tierras de origen volcánico. Estas tierras son las que les han dado un sabor suave y dulce, que hace que esta legumbre haya alcanzado un reconocido prestigio en la cocina catalana.

4,75 €

Afegir al carret

Afegir a la meva llista de desitjos

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

10 altres productes de la mateixa categoria:

Més informació

Productes de Can Maia són produïts, elaborats i envasats a la mateixa finca, de manera totalment artesana.
En les hortalisses fresques es procura que el període entre la recol·lecció i l'envasat sigui mínim per així conservar tots el gust i l'aroma d'un producte cuinat just acabat de collir.
Tant en el conreu com en l'elaboració de les conserves se segueix la normativa de l'agricultura ecològica (amb l'aval del CCPAE).

Los “Fesols de Santa Pau” son unas alubias o judías secas de grano pequeño cultivadas en tierras de origen volcánico. Estas tierras son las que les han dado un sabor suave y dulce, que hace que esta legumbre haya alcanzado un reconocido prestigio en la cocina catalana.

Recetas:
En ensaladas.
Simplemente calientes con un aliño de aceite de oliva virgen, es como mejor se saborea el genuino sabor de los “fesols de Santa Pau” .
Sofritos con acompañamiento: butifarra, panceta, cebolla, ajos, setas, etc

Comentaris

Actualment no hi ha ressenyes de clients.

Escriviu la vostra opinió

Conserva de "Fesols de Santa Pau" 720ml)

Conserva de "Fesols de Santa Pau" 720ml)

Los “Fesols de Santa Pau” son unas alubias o judías secas de grano pequeño cultivadas en tierras de origen volcánico. Estas tierras son las que les han dado un sabor suave y dulce, que hace que esta legumbre haya alcanzado un reconocido prestigio en la cocina catalana.

Escriviu la vostra opinió