Categories

Ofertes

Totes les ofertes

Llista de desitjos

Els més venuts

Tots els més venuts

Nous productes

Totes les novetats

Productes visitats

Butlletí de notícies (newsletter)

Conserva de "Fesols de Santa Pau" (370 ml)

Conserva de "Fesols de Santa Pau" (370 ml)

Conserva de "Fesols de Santa Pau" (370 ml)

Els Fesols de Santa Pau, són mongetes seques de gra petit conreades en terres d’origen volcànic. Aquestes terres són les que els hi dóna un sabor suau i dolç, que fa que aquest llegum hagi assolit un reconegut prestigi a la cuina del nostre país.

2,75 €

Afegir al carret

Afegir a la meva llista de desitjos

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

12 altres productes de la mateixa categoria:

Més informació

Productes de Can Maia són produïts, elaborats i envasats a la mateixa finca, de manera totalment artesana.
En les hortalisses fresques es procura que el període entre la recol·lecció i l'envasat sigui mínim per així conservar tots el gust i l'aroma d'un producte cuinat just acabat de collir.
Tant en el conreu com en l'elaboració de les conserves se segueix la normativa de l'agricultura ecològica (amb l'aval del CCPAE).

Els Fesols de Santa Pau, són mongetes seques de gra petit conreades en terres d’origen volcànic. Aquestes terres són les que els hi dóna un sabor suau i dolç, que fa que aquest llegum hagi assolit un reconegut prestigi a la cuina del nostre país.

Receptes: En amanides - Empedrat
Simplement escalfats amb un raig d’oli d’oliva, és com s’assaboreix el genuí gust dels Fesols de Santa Pau
Fregits amb l’acompanyament escollit: botifarra, ventresca, ceba, alls, bolets, botifarra de perol, etc.

Comentaris

Actualment no hi ha ressenyes de clients.

Escriviu la vostra opinió

Conserva de "Fesols de Santa Pau" (370 ml)

Conserva de "Fesols de Santa Pau" (370 ml)

Els Fesols de Santa Pau, són mongetes seques de gra petit conreades en terres d’origen volcànic. Aquestes terres són les que els hi dóna un sabor suau i dolç, que fa que aquest llegum hagi assolit un reconegut prestigi a la cuina del nostre país.

Escriviu la vostra opinió