Categories

Ofertes

Totes les ofertes

Llista de desitjos

Els més venuts

Tots els més venuts

Nous productes

Productes visitats

Butlletí de notícies (newsletter)

Cava Gran Reserva - Jané Ventura

Cava Gran Reserva - Jané Ventura

Cava Gran Reserva - Jané Ventura

Aquest cava pretén portar a la màxima expressió la finor i lelegància que ens aporten les tres varietats tradicionals, amb una major influència de la criança, per aconseguir un cava molt complex, amb més estructura. Des de la primera anyada (1988) mai sha realitzat adició de sucre.

Varietats: 30% Macabeu, 45% Xarello, 25% Parellada

Cal servir entre 5 i 7 ºC.

15,00 €

Afegir al carret

Afegir a la meva llista de desitjos

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

15 altres productes de la mateixa categoria:

Més informació

Aquest cava pretén portar a la màxima expressió la finor i lelegància que ens aporten les tres varietats tradicionals, amb una major influència de la criança, per aconseguir un cava molt complex, amb més estructura. Des de la primera anyada (1988) mai sha realitzat adició de sucre.

Varietats: 30% Macabeu, 45% Xarello, 25% Parellada
Elaboració: Embotellat: Gener 2006. Fermentació a 15 ºC durant 4-6 setmanes. Criança mitja en botella de 30-42 mesos. Aclarit manual en pupitres. No adició de licor dexpedició després del degollament.
Nota de tast: Color groc pàllid, brillant. Bon despreniment de carbònic amb bombolles de tampany petit. Formació elegant de corona, persistent.
Nas fresc, amb notes cítriques (pomelo, pell taronja), florals (flors blanques) i aromes fines de criança (brioix, pastisseria...).
En boca és molt cremós, untuós i ampli, amb una acidesa molt harmònica, amb final llarg i persistent.
Cal servir entre 5 i 7 ºC.

Comentaris

Actualment no hi ha ressenyes de clients.

Escriviu la vostra opinió

Cava Gran Reserva - Jané Ventura

Cava Gran Reserva - Jané Ventura

Aquest cava pretén portar a la màxima expressió la finor i lelegància que ens aporten les tres varietats tradicionals, amb una major influència de la criança, per aconseguir un cava molt complex, amb més estructura. Des de la primera anyada (1988) mai sha realitzat adició de sucre.

Varietats: 30% Macabeu, 45% Xarello, 25% Parellada

Cal servir entre 5 i 7 ºC.

Escriviu la vostra opinió