Categories

Ofertes

Totes les ofertes

Llista de desitjos

Els més venuts

Tots els més venuts

Nous productes

Totes les novetats

Productes visitats

Butlletí de notícies (newsletter)

Cava Brut Nature Reserva Música- Jané Ventura

Cava Brut Nature Reserva Música- Jané Ventura

Cava Brut Nature Reserva Música- Jané Ventura

Aquest cava és un reflex de línia de caves tradicionals, que el que busca és el màxim respecte a la personalitat de les varietats tradicionals: finor, elegància, frescor, equilibri... Des de la seva primera anyada, el 1988, sempre s'ha elaborat sense addició de sucre.

Varietats: 30% Macabeu, 30% Xarel-lo i 40% Parellada.


Es recomana servir entre 5 i 7º C

10,80 €

Afegir al carret

Afegir a la meva llista de desitjos

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

15 altres productes de la mateixa categoria:

Més informació

Aquest cava és un reflex de línia de caves tradicionals, que el que busca és el màxim respecte a la personalitat de les varietats tradicionals: finor, elegància, frescor, equilibri... Des de la seva primera anyada, el 1988, sempre sha elaborat sense addició de sucre.

Varietats: 30% Macabeu, 30% Xarel-lo i 40% Parellada.
Elaboració: Fermentació a 15 ºC durant 4 setmanes. Criança mitjana en ampolla de 20-30 mesos. Aclarida manual en pupitres. No addició de licor dexpedició després del desgorjat.
Nota de cata: Color groc pàllid, brillant. Bon despreniment de carbònic amb bombolles de mida petita. Aroma neta i franca, resultat de la conjunció daromes de criança (ametlla) i de les aromes de fruita fresca (poma, pomelo) i florals (flor blanca, anisats, herbes de camp) aportada pel vi base i per la segona fermentació. Ben equilibrat en boca, sec, lleuger i fresc, amb final llarg i persistent.

Es recomana servir entre 5 i 7º C

Comentaris

Actualment no hi ha ressenyes de clients.

Escriviu la vostra opinió

Cava Brut Nature Reserva Música- Jané Ventura

Cava Brut Nature Reserva Música- Jané Ventura

Aquest cava és un reflex de línia de caves tradicionals, que el que busca és el màxim respecte a la personalitat de les varietats tradicionals: finor, elegància, frescor, equilibri... Des de la seva primera anyada, el 1988, sempre s'ha elaborat sense addició de sucre.

Varietats: 30% Macabeu, 30% Xarel-lo i 40% Parellada.


Es recomana servir entre 5 i 7º C

Escriviu la vostra opinió