Categories

Ofertes

Totes les ofertes

Llista de desitjos

Els més venuts

Tots els més venuts

Nous productes

Productes visitats

Butlletí de notícies (newsletter)

Cava Brut Nature Reserva Música- Jané Ventura

Cava Brut Nature Reserva Música- Jané Ventura

Cava Brut Nature Reserva Música- Jané Ventura

Aquest cava és un reflex de línia de caves tradicionals, que el que busca és el màxim respecte a la personalitat de les varietats tradicionals: finor, elegància, frescor, equilibri... Des de la seva primera anyada, el 1988, sempre s'ha elaborat sense addició de sucre.

Varietats: 30% Macabeu, 30% Xarel-lo i 40% Parellada.


Es recomana servir entre 5 i 7º C

10,80 €

Afegir al carret

Afegir a la meva llista de desitjos

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

15 altres productes de la mateixa categoria:

Més informació

Aquest cava és un reflex de línia de caves tradicionals, que el que busca és el màxim respecte a la personalitat de les varietats tradicionals: finor, elegància, frescor, equilibri... Des de la seva primera anyada, el 1988, sempre sha elaborat sense addició de sucre.

Varietats: 30% Macabeu, 30% Xarel-lo i 40% Parellada.
Elaboració: Fermentació a 15 ºC durant 4 setmanes. Criança mitjana en ampolla de 20-30 mesos. Aclarida manual en pupitres. No addició de licor dexpedició després del desgorjat.
Nota de cata: Color groc pàllid, brillant. Bon despreniment de carbònic amb bombolles de mida petita. Aroma neta i franca, resultat de la conjunció daromes de criança (ametlla) i de les aromes de fruita fresca (poma, pomelo) i florals (flor blanca, anisats, herbes de camp) aportada pel vi base i per la segona fermentació. Ben equilibrat en boca, sec, lleuger i fresc, amb final llarg i persistent.

Es recomana servir entre 5 i 7º C

Comentaris

Actualment no hi ha ressenyes de clients.

Escriviu la vostra opinió

Cava Brut Nature Reserva Música- Jané Ventura

Cava Brut Nature Reserva Música- Jané Ventura

Aquest cava és un reflex de línia de caves tradicionals, que el que busca és el màxim respecte a la personalitat de les varietats tradicionals: finor, elegància, frescor, equilibri... Des de la seva primera anyada, el 1988, sempre s'ha elaborat sense addició de sucre.

Varietats: 30% Macabeu, 30% Xarel-lo i 40% Parellada.


Es recomana servir entre 5 i 7º C

Escriviu la vostra opinió