Idioma: ca Català (Catalan)
Ratafia elaborada segons la fórmula magistral. Eenvellida durant 5 mesos...
Caixa amb 20 llaunes d'amatllons de 35 gr amb 8 unitats cada una....
40 llaunes de 30 gr cada una de fulles fines de xocolata 70% cacau. Dins...
Embotits Costabona neix de la tradició familiar de matar porc com a solució de provisió alimentària en època de gran precarietat econòmica. Els avis tenien una botiga a la plaça del poble (a Molló) on a banda de queviures de primera necessitat venien productes elaborats per ells mateixos. En aquell temps, totes les cases mataven els seus porcs per consum propi. Era tradició, a les matances, que els veïns de la casa amfitriona anessin ajudar a matar, desfer el porc, i embotir-lo, a canvi de la vida (sesmorzava, es dinava i es sopava). No tothom tenia porcs, i moltes cases no disposaven de prou vianda dun any per altre, i va ser llavors quan la idea de lavi de vendres el seu embotit va anar arrelant. Primer van ser els mateixos veïns els clients de lavi, més endavant els veïns de la vall de Camprodon, i més tard els autocars amb turistes, que volien participar en directe de la tradició de matar porc i endur-se les primers botifarres i llonganisses. Amb el temps, ja en son tres generacions, es va ampliar la producció introduint articles elaborats amb el porc com a ingredient principal. Els productes selaboren a partir de la selecció de les millors carns de truja, amanides amb sal, pebre, i espècies naturals. La curació, en els nostres assecadors naturals orientats cara nord per on hi circula el vent fred i sec característic daquesta zona dalta muntanya, fa que sense afegir-hi fongs artificials, en resulti un producte sa i natural, propi del indret on ens trobem, Molló a 1.180 metres dalçada.
Les dues peces amb pes aproximat de 200-240 grs. Textura i sabor característic de muntanya. Curat a 1.180 metres d’altura, a Molló., Carn magre de porc, espatlla, pernil i retall de ventresca, sal i espècies. Productor: Embotits i pates Costabona
Les dues peces amb pes aproximat de 200-240 grs. Textura i...
Les dues peces amb pes aproximat de 200-240 grs. Textura i sabor característic de...
Les dues peces amb pes aproximat de 200-240 grs. Textura i sabor característic de muntanya. Curat a 1.180 metres d’altura, a Molló., Carn magre de porc, espatlla, pernil i...
Paté elaborat artesanalment amb productes propis, textura granulosa, amb molt gust. Elaborat des de fa mes de 30 anys, un dels productes estrella.Es presenta en llauna de tamany gran, de 1,300 Kg. Ideal per a fer porcions, taules de patés amb torrades... 2 llaunes Productor: Embotits i patés Costabona
Paté elaborat artesanalment amb productes propis, textura...
Paté elaborat artesanalment amb productes propis, textura granulosa, amb molt gust....
Paté elaborat artesanalment amb productes propis, textura granulosa, amb molt gust. Elaborat des de fa mes de 30 anys, un dels productes estrella.Es presenta en llauna de tamany...
Llonganissa, carn magre de porc, espatlla, pernil i retall de ventresca, sal i espècies. El temps de curació aproximat és de 2 mesos. La peça curta per vendre sencera oscil·la entre els 300 i 350 gr, cal conservar en lloc fresc i sec, i caduca als 12 mesos de la data de fabricació. Productor: Embotits i pates Costabona
Llonganissa, carn magre de porc, espatlla, pernil i retall de...
Llonganissa, carn magre de porc, espatlla, pernil i retall de ventresca, sal i...
Llonganissa, carn magre de porc, espatlla, pernil i retall de ventresca, sal i espècies. El temps de curació aproximat és de 2 mesos. La peça curta per vendre sencera oscil·la...
Bulls, cuits i curats en ple Pirineu i seguint la mateixa recepta de sempre. Tradició i sabor a la seva taula. Textura i sabor característic de muntanya.Les peces tenen un pes aproximat de 400 gr. cada una. Productor: Embotits i patés Costabona
Bulls, cuits i curats en ple Pirineu i seguint la mateixa...
Bulls, cuits i curats en ple Pirineu i seguint la mateixa recepta de sempre. Tradició i...
Bulls, cuits i curats en ple Pirineu i seguint la mateixa recepta de sempre. Tradició i sabor a la seva taula. Textura i sabor característic de muntanya.Les peces tenen un pes...
Bulls, cuits i curats en ple Pirineu i seguint la mateixa recepta de sempre. Tradició i sabor a la seva taula. Textura i sabor característic de muntanya.Les peces tenen un pes aproximat de 400 gr. cada una. Productor: Embotits i patés Costabona
Bulls, cuits i curats en ple Pirineu i seguint la mateixa...
Bulls, cuits i curats en ple Pirineu i seguint la mateixa recepta de sempre. Tradició i...
Bulls, cuits i curats en ple Pirineu i seguint la mateixa recepta de sempre. Tradició i sabor a la seva taula. Textura i sabor característic de muntanya.Les peces tenen un pes...
Bulls, cuits i curats en ple Pirineu i seguint la mateixa recepta de sempre. Tradició i sabor a la seva taula. Textura i sabor característic de muntanya.Les peces tenen un pes aproximat de 220 las butifarras y 400 gr. la longaniza Productor: Embotits i patés Costabona
Bulls, cuits i curats en ple Pirineu i seguint la mateixa...
Bulls, cuits i curats en ple Pirineu i seguint la mateixa recepta de sempre. Tradició i...
Bulls, cuits i curats en ple Pirineu i seguint la mateixa recepta de sempre. Tradició i sabor a la seva taula. Textura i sabor característic de muntanya.Les peces tenen un pes...
Tall de panxeta, salada, empebrada i curada, d’un pes aproximat de 480 grs. Tall de llom, saladat, empebrat i curat, d’un pes aproximat de 450 grs. Tradició i sabor a la seva taula. Textura i sabor característic de muntanya. Productor: Embotits i patés Costabona
Tall de panxeta, salada, empebrada i curada, d’un pes...
Tall de panxeta, salada, empebrada i curada, d’un pes aproximat de 480 grs. Tall de...
Tall de panxeta, salada, empebrada i curada, d’un pes aproximat de 480 grs. Tall de llom, saladat, empebrat i curat, d’un pes aproximat de 450 grs. Tradició i sabor a la seva...
Tres llaunes de paté de : ànec, muntanya i mousse trufat, d'un pes aproximat de 0,135 gr. cada una. Textura i sabor característic de muntanya. Fet a 1.180 metres d'altura, a Molló. Productor: Embotits i patés Costabona
Tres llaunes de paté de : ànec, muntanya i mousse trufat, d'un...
Tres llaunes de paté de : ànec, muntanya i mousse trufat, d'un pes aproximat de 0,135...
Tres llaunes de paté de : ànec, muntanya i mousse trufat, d'un pes aproximat de 0,135 gr. cada una. Textura i sabor característic de muntanya. Fet a 1.180 metres d'altura, a...
Cuits i curats en ple Pirineu i seguint la mateixa recepta de sempre. Tradició i sabor a la seva taula. El bull amb pes aproximat sobre els 420 gr, la resta entre 200 y 250 gr. Productor: Embutidos y pates Costabona
Cuits i curats en ple Pirineu i seguint la mateixa recepta de...
Cuits i curats en ple Pirineu i seguint la mateixa recepta de sempre. Tradició i sabor...
Cuits i curats en ple Pirineu i seguint la mateixa recepta de sempre. Tradició i sabor a la seva taula. El bull amb pes aproximat sobre els 420 gr, la resta entre 200 y 250...
Cuits i curats en ple Pirineu i seguint La mateixa recepta de sempre. Tradició i sabor a la seva taula.Totes les peces amb pes aproximats entre 200 i 250 gr. Productor: Embotits i patés Costabona
Cuits i curats en ple Pirineu i seguint La mateixa recepta de...
Cuits i curats en ple Pirineu i seguint La mateixa recepta de sempre. Tradició i sabor...
Cuits i curats en ple Pirineu i seguint La mateixa recepta de sempre. Tradició i sabor a la seva taula.Totes les peces amb pes aproximats entre 200 i 250 gr. Productor:...