Categories

Ofertes

Totes les ofertes

Llista de desitjos

Els més venuts

Tots els més venuts

Nous productes

Totes les novetats

Butlletí de notícies (newsletter)

Llista de productes per fabricant: Àrnica i Flora

Aquestes plantes medicinals provenen duna plantació situada a les afores de Molló, terme municipal situat al Pirineu Oriental a 1250 m. aproximadament, esdevenint un lloc òptim pel creixement daquestes espècies, la qual difereix en qualitat i propietats a les altres espècies existents. Tant és així, làrnica de muntanya és la més valorada en detriment daltres plantes de la mateixa família sovint proposades amb les mateixes finalitats (Arnica chamissonis L., Hetheroteca inuloides L., Inula montanaL., etc).

Malgrat la complexitat del cultiu, aquesta idea neix de la illusió i esforç en fomentar lús de mètodes naturals i donar a conèixer el potencial de les plantes medicinals dels Pirineus, fent-ne una producció sostenible i posant-la a labast de tothom. Aquest projecte garanteix la qualitat del producte amb certificació dalta muntanya.

 • Disponible
  Àrnica massatge - 1 stick 20 ml

  Es presenta en envàs stick de 20 ml amb bomba de loció per a una ràpida i còmoda aplicació: espraiar sobre la zona afectada les dosis convenients i efectuar un suau massatge.

  Es presenta en envàs stick de 20 ml amb bomba de loció per a...

  Es presenta en envàs stick de 20 ml amb bomba de loció per a una ràpida i còmoda...

  Es presenta en envàs stick de 20 ml amb bomba de loció per a una ràpida i còmoda aplicació: espraiar sobre la zona afectada les dosis convenients i efectuar un suau massatge.

  6,00 €

  Afegir al carret Veure
 • Disponible
  Àrnica sport - 1 stick 20 ml

  És un excel•lent regenerador de la pell i tonificant muscular.Es presenta en envàs stick de 20 ml amb bomba d’esprai per a una ràpida i còmoda aplicació: espraiar sobre la zona afectada les dosis convenients i efectuar un suau massatge.

  És un excel•lent regenerador de la pell i tonificant muscular....

  És un excel•lent regenerador de la pell i tonificant muscular.Es presenta en envàs...

  És un excel•lent regenerador de la pell i tonificant muscular.Es presenta en envàs stick de 20 ml amb bomba d’esprai per a una ràpida i còmoda aplicació: espraiar sobre la zona...

  6,00 €

  Afegir al carret Veure
 • Disponible
  Àrnica sprai 100 ml

  Envàs de 100 ml d'extracte d'arnica amb bomba d'spray. Hematomes i contusions Ajuda a l'activitat física diària Indicat en tractaments de fisioterapia   Arnica montana .L de cultiu propi certificat.

  Envàs de 100 ml d'extracte d'arnica amb bomba d'spray....

  Envàs de 100 ml d'extracte d'arnica amb bomba d'spray. Hematomes i contusions Ajuda a...

  Envàs de 100 ml d'extracte d'arnica amb bomba d'spray. Hematomes i contusions Ajuda a l'activitat física diària Indicat en tractaments de fisioterapia   Arnica montana .L de...

  12,58 €

  Afegir al carret Veure
 • Disponible
  Farigola d'alta muntanya - caixa de 15x1,5g

  Caixa de 15 piràmides de 1,5 gr de flor seca cada una. L'essència conté nombroses substàncies actives com el timol, cimol i carvacrol . És una planta amb diverses aplicacions medicinals i amb notables propietats antisèptiques.

  Caixa de 15 piràmides de 1,5 gr de flor seca cada una....

  Caixa de 15 piràmides de 1,5 gr de flor seca cada una. L'essència conté nombroses...

  Caixa de 15 piràmides de 1,5 gr de flor seca cada una. L'essència conté nombroses substàncies actives com el timol, cimol i carvacrol . És una planta amb diverses aplicacions...

  10,89 €

  Afegir al carret Veure