Categories

Ofertes

 • Salsa Brava -140ml

  Salsa picant elaborada amb all i oli vegetal i espècies...

  2,48 € (-8%) 2,70 €
Totes les ofertes

Llista de desitjos

Els més venuts

Tots els més venuts

Nous productes

Totes les novetats

Butlletí de notícies (newsletter)

Llista de productes per fabricant: Bohigas

Bohigas , vins i caves D.O.Catalunya, porta conreant les seves terres i elaborant els seus vins des del 1200 i el 1929 es van collocar les primeres ampolles a les caves, una de les coves més antigues de la zona que daten del segle XVI, per elaborar la seva criança. Ódena, Alt Penedès.
La família generació rere generació ha viscut a la finca, una masia catalana que data del segle XIII, al voltant de les seves vinyes per al control i bona cura dels seus camps, la masia encara conservada perquè clients i bons amics puguin admirar-la.
Actualment la finca posseeix 100 ha. de vinya pròpia situats a 400 metres daltura, amb els quals elabora els seus propis vins i caves.
El celler en aquests darrers anys ha experimentat un canvi important en levolució dels seus vins i també dimatge per poder entrar a competir amb aquells vins i caves més prestigiosos del Mercat.

 • Disponible
  Bohigas Garnatxa Negra

  Color cirera fosc, picota, amb reflexes violacis.En aroma desperta amb un marcat caràcter varietal de garnatxa, en un paisatge de fruita madura, prunes i figues sobre fons mineral i lleugeres notes d'herba seca. En obertura, augmenta la frescor empesa per notes de fruita negra, nabius i confitura de fruits vermells sobre fons de pedra foguera i lleugers torrats de la bota.

  Color cirera fosc, picota, amb reflexes violacis. En aroma...

  Color cirera fosc, picota, amb reflexes violacis.En aroma desperta amb un marcat...

  Color cirera fosc, picota, amb reflexes violacis.En aroma desperta amb un marcat caràcter varietal de garnatxa, en un paisatge de fruita madura, prunes i figues sobre fons...

  9,79 €

  Afegir al carret Veure
 • Disponible
  Cava brut - Bohigas

  BRUT Macabeo, Xarel·lo, ParelladaColor groc pàl·lid, bombolla fina de rosari constant i escuma de gran persistència. Aroma molt fresc, destacant fruita blanca (poma àcida i pera) sobre notes de pell de cítric i flor blanca. De fons notes especiades provinents de la criança (canyella) i galeta.

  BRUT Macabeo, Xarel·lo, Parellada Color groc pàl·lid,...

  BRUT Macabeo, Xarel·lo, ParelladaColor groc pàl·lid, bombolla fina de rosari constant i...

  BRUT Macabeo, Xarel·lo, ParelladaColor groc pàl·lid, bombolla fina de rosari constant i escuma de gran persistència. Aroma molt fresc, destacant fruita blanca (poma àcida i...

  9,73 €

  Afegir al carret Veure
 • Disponible
  Cava brut nature - Bohigas

  BRUT NATURE  Macabeo, Xarel·lo, ParelladaColor groc pàlid, bombolla fina de rosari constant i escuma de gran persistència.Aroma molt fresc, destacant fruita blanca (poma àcida i pera) sobre notes de pell de cítric i flor blanca. De fons notes especiades provinents de la criança (canyella) i galeta.

  BRUT NATURE  Macabeo, Xarel·lo, Parellada Color groc pàlid,...

  BRUT NATURE  Macabeo, Xarel·lo, ParelladaColor groc pàlid, bombolla fina de rosari...

  BRUT NATURE  Macabeo, Xarel·lo, ParelladaColor groc pàlid, bombolla fina de rosari constant i escuma de gran persistència.Aroma molt fresc, destacant fruita blanca (poma àcida i...

  9,89 €

  Afegir al carret Veure
 • Cava Magnum brut nature - Bohigas
  Disponible
  Cava Magnum brut nature - Bohigas

  MAGNUM BRUT NATURE  Macabeo, Xarel·lo, ParelladaColor groc pàlid, bombolla fina de rosari constant i escuma de gran persistència.Aroma molt fresc, destacant fruita blanca (poma àcida i pera) sobre notes de pell de cítric i flor blanca. De fons notes especiades provinents de la criança (canyella) i galeta.

  MAGNUM BRUT NATURE  Macabeo, Xarel·lo, Parellada Color groc...

  MAGNUM BRUT NATURE  Macabeo, Xarel·lo, ParelladaColor groc pàlid, bombolla fina de...

  MAGNUM BRUT NATURE  Macabeo, Xarel·lo, ParelladaColor groc pàlid, bombolla fina de rosari constant i escuma de gran persistència.Aroma molt fresc, destacant fruita blanca (poma...

  20,60 €

  Afegir al carret Veure
 • Disponible
  Cava Noa - Fermí Bohigas

  NOA  Xarel•lo 50%, Pinot Noir 50%Color pàl•lid amb reflexes daurats i lleugera tonalitat grisàcea degut a la Pinot Noir. Bombolla fina amb abundant i gran persistència de corona.Aroma potent, combinant aromes varietals amb la complexitat de la criança.

  NOA  Xarel•lo 50%, Pinot Noir 50% Color pàl•lid amb...

  NOA  Xarel•lo 50%, Pinot Noir 50%Color pàl•lid amb reflexes daurats i lleugera...

  NOA  Xarel•lo 50%, Pinot Noir 50%Color pàl•lid amb reflexes daurats i lleugera tonalitat grisàcea degut a la Pinot Noir. Bombolla fina amb abundant i gran persistència de...

  17,10 €

  Afegir al carret Veure
 • Disponible
  Cava rosat - Bohigas

  ROSAT   Trepat i Pinot NoirColor vermell cirera.Aromes a fruits vermells (maduixes i gerds).En boca fresc, persistent amb records a fruits de bosc i molt bona acidesa. 

  ROSAT   Trepat i Pinot Noir Color vermell cirera. Aromes...

  ROSAT   Trepat i Pinot NoirColor vermell cirera.Aromes a fruits vermells (maduixes i...

  ROSAT   Trepat i Pinot NoirColor vermell cirera.Aromes a fruits vermells (maduixes i gerds).En boca fresc, persistent amb records a fruits de bosc i molt bona acidesa. 

  9,48 €

  Afegir al carret Veure
 • Disponible
  Inicis - Negre - Fermí Bohigas

  INICIS  Sumoll 100% Procedent de ceps centenaris. Color vermell de gran vivesa i capa mitjana. A l'inici destaca un caràcter fresc de fruits vermells, angostura i pell de cítrics, ambcaràcter viu. En evolució, les notes de fruites vermelles (cireres al licor)troben en notes exòtiques (sàndal) el contrapunt de maduresa, en un vi varietalmolt fàcilment reconeixible per la singularitat del sumoll.

  INICIS  Sumoll 100% Procedent de ceps centenaris. Color...

  INICIS  Sumoll 100% Procedent de ceps centenaris. Color vermell de gran vivesa i capa...

  INICIS  Sumoll 100% Procedent de ceps centenaris. Color vermell de gran vivesa i capa mitjana. A l'inici destaca un caràcter fresc de fruits vermells, angostura i pell de...

  13,96 €

  Afegir al carret Veure
 • Disponible
  Udina - blanc - Fermí Bohigas

  UDINA  Garnatxa Blanca 100%Tonalitat groga brillant, reflexes daurats. Entrada potent i madura. Aroma a flor blanca i fruita seca. En boca és un vi blanc molt potent, gras i estructurat, gràcies al contacte amb les mares. Hi ha un bon equilibri entre acidesa i estructura. Llarga persistència en boca on evoluciona des de la fruita fresca quedant la mineralitat i notes de mel en el record. 

  UDINA  Garnatxa Blanca 100% Tonalitat groga brillant,...

  UDINA  Garnatxa Blanca 100%Tonalitat groga brillant, reflexes daurats. Entrada potent i...

  UDINA  Garnatxa Blanca 100%Tonalitat groga brillant, reflexes daurats. Entrada potent i madura. Aroma a flor blanca i fruita seca. En boca és un vi blanc molt potent, gras i...

  7,64 €

  Afegir al carret Veure
 • Disponible
  Xarel.lo - Bohigas

  BOHIGAS-XAREL.LO-BLANC DE BLANCSColor groc palla amb tons verdosos , aroma molt fresc i potent en un inici: fruita fresca i pinya àcida.La seva evolució en copa destaca la complexitat amb notes de fruita blanca, albercoc sobre un fons d'herba aromàtica i especies dolces. 

  BOHIGAS-XAREL.LO-BLANC DE BLANCS Color groc palla amb tons...

  BOHIGAS-XAREL.LO-BLANC DE BLANCSColor groc palla amb tons verdosos , aroma molt fresc i...

  BOHIGAS-XAREL.LO-BLANC DE BLANCSColor groc palla amb tons verdosos , aroma molt fresc i potent en un inici: fruita fresca i pinya àcida.La seva evolució en copa destaca la...

  6,21 €

  Afegir al carret Veure