Idioma: ca Català (Catalan)
Xocolata a la tassa. Elaborada segons la recepta...
1,88 € (-10%) 2,09 €De formatges artesans catalans, hi ha de diversos i d’alta qualitat, de llet d’ovella, cabra, vaca, búfala. Diferents maduracions, el serrat, el tipus garrotxa, el madurat, el tendre. El formatge té, de forma concentrada, la major part de nutrients de la llet. Els seus components principals són les proteïnes i els greixos. En destaca d’elevada quantitat de calci.
S’agrupen amb el nom de madurats els formatges de... Més
Un dels blaus més prestigiosos del món. Va obtenir el Lactium d'Or el 2009 i la Medalla d'Orals World Cheese Awards del 2011 al millor blau.
Un dels blaus més prestigiosos del món. Va obtenir el Lactium...
Un dels blaus més prestigiosos del món. Va obtenir el Lactium d'Or el 2009 i la Medalla...
Un dels blaus més prestigiosos del món. Va obtenir el Lactium d'Or el 2009 i la Medalla d'Orals World Cheese Awards del 2011 al millor blau.
Formtage a les fines herbes.Aquest formatge té de 15 dies a 3 setmanes i dura 2 mesos, és un formatge que combina perfectament amb amanides pel seu aroma floral i lleugerament salat .Les herbes són totalment comestibles.
Formtage a les fines herbes. Aquest formatge té de 15 dies a 3...
Formtage a les fines herbes.Aquest formatge té de 15 dies a 3 setmanes i dura 2 mesos,...
Formtage a les fines herbes.Aquest formatge té de 15 dies a 3 setmanes i dura 2 mesos, és un formatge que combina perfectament amb amanides pel seu aroma floral i lleugerament...
Formatge a les fines herbes.Aquest formatge té de 15 dies a 3 setmanes i dura 2 mesos, és un formatge que combina perfectament amb amanides pel seu aroma floral i lleugerament salat .Les herbes són totalment comestibles.
Formatge a les fines herbes. Aquest formatge té de 15 dies a 3...
Formatge a les fines herbes.Aquest formatge té de 15 dies a 3 setmanes i dura 2 mesos,...
Formatge a les fines herbes.Aquest formatge té de 15 dies a 3 setmanes i dura 2 mesos, és un formatge que combina perfectament amb amanides pel seu aroma floral i lleugerament...
Formatge al pebre negre.Aquest formatge té de 15 dies a 3 setmanes i dura 2 mesos, és un formatge amb el gust del pebre suau que et deixa en el paladar. Recomanem treure el pebre per menjar però sempre al gust del consumidor.
Formatge al pebre negre. Aquest formatge té de 15 dies a 3...
Formatge al pebre negre.Aquest formatge té de 15 dies a 3 setmanes i dura 2 mesos, és...
Formatge al pebre negre.Aquest formatge té de 15 dies a 3 setmanes i dura 2 mesos, és un formatge amb el gust del pebre suau que et deixa en el paladar. Recomanem treure el...
Formatge al pebre negre.Aquest formatge té de 15 dies a 3 setmanes i dura 2 mesos, és un formatge amb el gust del pebre suau que et deixa en el paladar. Recomanem treure el pebre per menjar però sempre al gust del consumidor
Formatge al pebre negre. Aquest formatge té de 15 dies a 3...
Formatge al pebre negre.Aquest formatge té de 15 dies a 3 setmanes i dura 2 mesos, és...
Formatge al pebre negre.Aquest formatge té de 15 dies a 3 setmanes i dura 2 mesos, és un formatge amb el gust del pebre suau que et deixa en el paladar. Recomanem treure el...
Formatge al romaní.Aquest formatge té de 15 dies a 3 setmanes i dura 2 mesos, és un formatge amb el gust del pebre suau que et deixa en el paladar. Recomanem treure el pebre per menjar però sempre al gust del consumidor.
Formatge al romaní. Aquest formatge té de 15 dies a 3 setmanes...
Formatge al romaní.Aquest formatge té de 15 dies a 3 setmanes i dura 2 mesos, és un...
Formatge al romaní.Aquest formatge té de 15 dies a 3 setmanes i dura 2 mesos, és un formatge amb el gust del pebre suau que et deixa en el paladar. Recomanem treure el pebre per...
Formatge de llet de cabra amb una curació mínima de quatre mesos. Per col·leccionistes d'emocions. Ric en matisos i sabors que ens traslladen en temps de quan els formatges es guardaven per a passar llargues jornades de treball.
Formatge de llet de cabra amb una curació mínima de quatre...
Formatge de llet de cabra amb una curació mínima de quatre mesos. Per col·leccionistes...
Formatge de llet de cabra amb una curació mínima de quatre mesos. Per col·leccionistes d'emocions. Ric en matisos i sabors que ens traslladen en temps de quan els formatges es...
Formatge de llet de cabra amb una curació mínima de quatre mesos. Per col·leccionistes d'emocions.
Formatge de llet de cabra amb una curació mínima de quatre...
Formatge de llet de cabra amb una curació mínima de quatre mesos. Per col·leccionistes...
Formatge de llet de cabra amb una curació mínima de quatre mesos. Per col·leccionistes d'emocions.
Es un formatge molt madurat i perquè es conservi s’envasa amb un pot amb oli d’oliva i així conserva tot el seu sabor.
Es un formatge molt madurat i perquè es conservi s’envasa amb...
Es un formatge molt madurat i perquè es conservi s’envasa amb un pot amb oli d’oliva i...
Es un formatge molt madurat i perquè es conservi s’envasa amb un pot amb oli d’oliva i així conserva tot el seu sabor.
Es un formatge típic del nord de Catalunya, elaborat artesanament amb llet de cabra pasteuritzada. Es un formatge curat. Presenta una crosta de pell florida de color grisós, dinterior blanc i compacte, la seva textura és tova i cremosa. El seu gust es suau i agradable. Bo per aperitius, entrepans, taula de formatges o postres amb codonyat. Combina bé amb vi negre.
Es un formatge típic del nord de Catalunya, elaborat...
Es un formatge típic del nord de Catalunya, elaborat artesanament amb llet de cabra...
Es un formatge típic del nord de Catalunya, elaborat artesanament amb llet de cabra pasteuritzada. Es un formatge curat. Presenta una crosta de pell florida de color grisós,...
Aquest formatge té el mateix procés que el madurat, i es comercialitza en nomès 25 dies de maduració i amb la pell florida natural.
Aquest formatge té el mateix procés que el madurat, i es...
Aquest formatge té el mateix procés que el madurat, i es comercialitza en nomès 25 dies...
Aquest formatge té el mateix procés que el madurat, i es comercialitza en nomès 25 dies de maduració i amb la pell florida natural.
Aquest formatge té el mateix procés que el madurat, i es comercialitza en nomès 25 dies de maduració i amb la pell florida natural
Aquest formatge té el mateix procés que el madurat, i es...
Aquest formatge té el mateix procés que el madurat, i es comercialitza en nomès 25 dies...
Aquest formatge té el mateix procés que el madurat, i es comercialitza en nomès 25 dies de maduració i amb la pell florida natural